Mónica Naranjo sorprén despullada completament en el seu nou videoclip

La cantant ha manifestat a través de les seues xarxes socials que ha arribat una nova etapa en la seua vida en què se sent més lliure que mai
Leer en español
Mónica Naranjo ha tornat amb energies renovades | Youtube

 

La cantant Mónica Naranjo acaba d'iniciar una nova etapa que l'encoratja i l'omple d'il·lusió. Coincidint amb el pregó en l'Orgull LGTBI+ que va tindre lloc este cap de setmana en Madrid, la cantant va aprofitar per a presentar el seu nou treball: 'Doble Corazón'. 

 

Naranjo ha manifestat a través de les seues xarxes socials que ha arribat una nova etapa en la seua vida en la que se sent més lliure que mai. I, per a demostrar-ho, la cantant ha decidit quedar-se completament nueta en un videoclip que mostra una nova faceta artística.

 

Mónica Naranjo va presentar el pregó de l'Orgull en Madrid | Youtube

 

 

La seua imatge despullada per a promocionar el seu nou treball

Segons explica 'La Coctelera', Naranjo ha triat precisament la seua imatge despullada per a promocionar el seu nou treball al seu perfil d'Instagram. Amb una imatge que parla per ella mateixa, la cantant ha escrit el següent text: «Banyada en aigua fosca, la llum va tornar a il·luminar el meu cos i ànima... La pantera ha tornat per a quedar-se... Sense filtres, sense barreres, sense pors... Simplement...  Mónica  despullada».

 

 

 

No hi ha cap dubte que la cantant encara esta nova etapa amb energies renovades i amb ganes de menjar-se el món de la particular forma que sempre l'ha caracteritzada. A part de la presentació del seu nou treball, durant el pregó del dia de l'Orgull en Madrid, Naranjo va tornar a cantar els temes 'Sobreviviré' i 'Desátame' que, a pesar del pas del temps, s'han convertit en tot un himne per a totes aquelles persones que lluiten pels seus drets i que defenen l'amor lliure per damunt de totes les coses.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris