Adara, afonada en conéixer informació de l'exterior

Adara no era conscient de la magnitud que estava prenent la informació més allà de les parets de la casa de Guadalix
Adara ha viscut un dels moments més durs dins del concurs | Telecinco

Per normal genera, l'organització de 'Gran Hermano VIP' és molt rigorosa amb la informació que compartixen les visites amb els concursants, però, en esta ocasió, pareix que s'han permés certes llicències. El pare d'Adara pujava fins a la casa per a visitar a la seua filla i el que havia de ser un moment bonico, s'ha convertit en un autèntic drama.

Adara li preguntava a son pare com estava tot fora i ell no ha dubtat en explicar-li la realitat que s'estava vivint en l'exterior. Saltant-se tots els protocols, el pare li ha proporcionat informació de fora explicant-li que molta gent no havia entés el que havia fet, que havia molestat a la seua parella i que això es podria convertir en un problema quan ella isquera del concurs.

Adara s'afona i confessa que no és feliç

Ella no ha sabut reaccionar i s'ha posat a plorar, això sí, confessant que no volia fer mal a la persona que es troba fora, referint-se a Hugo Sierra, però també admetent que estava sentint coses per Gianmarco Onestini. Per últim, el pare li ha revelat una última dada: el dia que ella isca del concurs, estarà Hugo amb el bebé que tenen en comú esperant-la per a poder parlar-ho tot. D'altra banda, Adara ha confessat a Jorge Javier que ja no era feliç amb la seua parella i li ha demanat perdó en directe.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Al descobert els secrets sexuals d'una concursant de 'GH VIP'" "Al descobert la possible infidelitat de Cayetano Rivera"