Hugo disposat a lluitar pel fill que té amb Adara

Hugo Sierra ha parlat per a la revista Lecturas, a on desvetlla intimitats d'Adara Molinero, la que era fins fa poc la seua parella
Adara no sap res del que està passant fora de la casa | GTRES

No ens vam equivocar quan vam apuntar al fet que Hugo Sierra, fins ara parella d'Adara, apareixeria esta setmana en una revista per a explicar com se sent i, de pas, donar noves pistes sobre la relació que mantenia amb la concursant de 'Gran Hermano VIP'.

 

Hugo no ha sigut gens bò i ha anat a per totes. L'entrevista que ha donat a la revista Lecturas porta per portada que té la intenció de lluitar pel fill que té en comú amb Adara, si finalment la relació acaba. Hugo, tot i que nega haver sigut infidel a la concursant, admet que no estaven passant un bon moment, gran part influït per la complicada adaptació que hauria tingut Adara en mudar-se a Mallorca.

 

Confirma els problemes sexuals

Adara ja va explicar en la casa que no es sentia desitjada per Hugo i que no tenien pràcticament relacions sexuals. Hugo ha atribuït el problema a què ella, després del part, va tindre uns problemes físics que li impedien tindre relacions sexuals. Els seguidors de la concursant han mostrat el desacord amb la confessió de Sierra, airejant temes íntims relacionats amb la seua parella. Per últim, Hugo ha tancat la idea de poder tornar amb Adara i dona per trencada la relació.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!