INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Espanya no registra morts per primera volta des de l'inici de la pandèmia

Gianmarco podria estar utilitzant a Adara per a guanyar el concurs

Una ex concursant de l'edició italiana de 'Gran Hermano' assegura haver viscut una situació similar a la que està vivint l'italià amb Adara
Ivana Icardi i Gianmarco van coincidir en la versió italiana de 'Gran Hermano' | Telecinco

Han hagut de passar quasi huit setmanes per a que el passat de Gianmarco apareguera en els platós de la televisió espanyola i ho ha fet per a deixar-lo en una situació molt negativa. En la vesprada d'este dimarts, 'Sálvame' s'ha desplaçat fins a Itàlia per a entrevistar a Ivana Icardi, concursant de 'Grande Fratello' i companya d'edició de Gianmarco Onestini, ara concursant en l'edició VIP espanyola.

 

El testimoni de la jove és fonamental per a entendre el concurs què està fent l'italià. En este sentit, ella explica que Onestini també era un concursant moble en Itàlia i que la manera que va trobar per a despertar el seu concurs va ser arrimar-se a ella i simular haver-se enamorat per a saltar a la primera línia del concurs.

 

Segons narra Icardi, la tàctica seria la mateixa que està utilitzant amb Adara. Tot implicaria dir que li recorda a la seua ex, crear un contacte físic molt proper i regalar mirades i moments que fan sentir a l'altre molt especial.

 

Falses promeses del concursant italià

La italiana ha explicat que una volta va acabar el concurs, va poder constatar que tot era una estratègia, perquè, quan van eixir de la casa, ell la va ignorar i no va prosperar cap de les promeses que ell li havia fet dins del concurs.

 

En el seu cas, ella també va deixar a la seua parella per a poder estar amb Gianmarco, una cosa que pareix que també estaria contemplant Adara i que, si seguix el mateix camí, podria acabar sent tot un pas en fals, víctima de les promeses del model. Faltarà vore com evoluciona i si, de nou, esta estratègia servix al concursant per a arrimar-se a la final del concurs.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!