INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

🔪 URGENT PARRICIDI:

Mata a sa mare i ferix a son pare en Sant Vicent

Adara es declara Gianmarco i Hugo trenca amb ella

Adara no ha pogut esperar a eixir del concurs i s'ha sincerat amb el seu company d'edició
Adara ja va viure un romanç en l'anterior edició de 'Gran Hermano' en la que va participar | Telecinco

Adara s'havia proposat deixar passar els sentiments que tenia cap a Gianmarco i esperar, com a mínim, fins que isquera del concurs per a no fer mal a la seua parella de l'exterior, amb qui té un xiquet.

 

Però pareix que les ganes han pogut a les intencions i Adara ha fet un pas més. En un moment de confessió, Adara ha parlat amb Gianmarco i li ha declarat tot el que sent per ell, deixant arrere tot allò que fins ara l'impedia fer-ho.

 

Després, la concursant s'ha afonat i ha sigut el seu amic, el Maestro Joao, qui l'ha consolat i, alhora, li ha intentat fer entendre que no s'havia d'avançar perquè això li podria jugar en contra. Però Adara, entre plors, ha ratificat la seua decisió. Més tard, el Maestro Joao ha canviat de decisió i ha començat a donar suport a la relació dels seus dos amics.

 

Per la seua part, Hugo, ha admès que per a ell, de moment, la relació està trencada i que, de totes maneres, esperarà a què la concursant isca de la casa per a parlar amb ella.

 

La família d'Adara no donar suport a la seua decisió

La mare de la concursant és qui s'està encarregant ara de defendre-la en els platós després de què Hugo haja renunciat a fer-ho. Per si no n'hi haguera prou, Adara li ha dit a Gianmarco que demanara el seu número de telèfon a Miguel Frigenti, perquè si li'l demanava a la seua família, no li'l donarien.

 

Després, Jorge Javier Vázquez li ha preguntat a la mare per eixe fet i ella ha dit que era de veres i que no pensava donar-li el telèfon de la seua filla perquè tot li pareix una falta de respecte.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!