INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

La vida d'Hugo Martín, parella d'Adara, al descobert

La vida d'Hugo Martín abans d'entrar a concursar a 'GH Revolution' és una autèntica incògnita
Hugo Martín és l'actual parella d'Adara Molinero | TELECINCO

 

Hugo Martín, guanyador de ‘Gran Hermano Revolution’, està d’actualitat estos dies perquè la seua relació amb Adara, que es troba dins de la casa de ‘GH VIP’, podria estar trencada definitivament, a causa de la relació incipient entre ella i l'italià Gianmarco. 

 

Tot i ser un personatge conegut en la televisió per la seua participació en el ‘reality’ més famós de Telecinco, la vida d’Hugo Martín abans d’entrar en ‘GH Revolution’ és tot un misteri, i els últims fets l’han col·locat en l’ull de l’huracà, suscitant un interés per la seua vida com mai abans. Però, com era la vida d’Hugo Martín abans de convertir-se en conegut per ‘Gran Hermano’ i guanyar el premi?

 

Adara i Hugo podrien estar a punt de separar-se | INSTAGRAM

Hugo Martín, exjugador de bàsquet i separat

El programa de Telecinco ‘Cazamariposas’, s’ha decidit a investigar a fons la vida d’Hugo, que és originari d’Uruguai, però que actualment viu en Palma, amb la que fins ara era la seua parella, Adara, i el xiquet que acaben de tindre fa 8 mesos, Martín.

 

La relació entre els dos, a jutjar per les últimes confessions d’Adara dins la casa de ‘GH VIP’, estaria totalment trencades. Però esta no seria la primera separació que afronta l’uruguaià.

 

Hugo durant el càsting de 'Gran Hermano' | TELECINCO

 

Abans d’entrar a ‘Gran Hermano’, va ser jugador professional de bàsquet i també es dedicava professionalment a donar classes de pilates. En el mateix vídeo de presentació del concurs, ell mateixa es definia com un «cabró» i un «seductor», fet que d'alguna manera devia provocar la separació de la seua primera parella, amb qui mantenen una molt mala relació. Fruit d'eixa unió va tindre una filla, que actualment viu en Miami amb sa mare i és una promesa de la natació en l’àmbit mundial.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!