Antonio David Flores i Marta Riesco ja viuen junts a la casa de la periodista

Compartir:

 

Antonio David Flores ha fet un pas més en la relació que li uneix a Marta Riesco. Segons publica aquest dimecres la revista ‘Lecturas’, l’ex d’Olga Moreno, viu ja amb la periodista a la casa d’aquesta a Madrid.

Després de les vacances de Nadal, on l’excolaborador de televisió ha passat a Màlaga amb els seus fills i prop de la qual encara és la seua dona, l’ex guàrdia civil s’ha instal·lat a casa de la reportera del programa d’Ana Rosa i Ja són les huit.

Sempre fent cas a la mateixa informació, a pesar que la parella intenta passar desapercebuda, entrant i eixint per separat –i en el cas d’Antonio David camuflat amb gorra, màscara i sota una caputxa–, comparteixen ja el seu dia a dia. Fora de casa, cautelosos, no es deixen veure junts. ‘Lecturas’ ha tingut accés, en exclusiva, a les imatges que demostren aquesta convivència.

 

 

Per part seua, Olga Moreno continua residint a Màlaga, on es troba centrada en el seu negoci i en la cura de la seua filla Lola i de David, el fill menor d’Antonio David i Rocío Carrasco.

 

 

Nadal junts… i separats

 

Malgrat la seua ruptura, Antonio David Flores i Olga Moreno han tractat de passar de la millor manera i en família el seu primer Nadal com a exparella. Tal com va comptar Rocío Flores en ‘El Programa de Ana Rosa’, tots dos van celebrar junts els dies de Nit de Nadal i Nadal, i també la Nit de cap d’any, una festa a la qual a més es va unir Flores. No obstant això, la situació no hauria sigut la mateixa en Reis, segons va explicar.

“Que et separes d’una persona no equival al fet que t’hages de portar malament o al fet que no t’hages de saludar. A més, tens alguna cosa en comú que, al final, és l’important i jo l’única cosa que vull és que aqueixes dos criatures -els seus germans Lola i David- estiguen bé. Que no passen pel que jo he passat“, se sincerava Rocío Flores en el plató de Telecinco.

 

Íntima de Rocío Flores

 

Marta, íntima amiga de Rocío Flores des de fa anys i que mai ha desmentit que tinguera una relació amb Antonio David, segueix amb el seu treball en televisió, mentre que ell acudeix periòdicament a veure als seus advocats. Segueix a l’espera que se celebre el judici per insolvència punible derivat del presumpte impagament de pensions pels seus fills que podria portar-lo a la presó.

 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones