Asraf Beno, parella de Chabelita, arremet contra Isabel Pantoja

El model s’ha mostrat molt dolgut amb la relació que la seua sogra manté amb Omar Montes: «M’ha faltat al respecte»
Asraf Beno arremet contra Isabel Pantoja   | CEDIDA

 

La bona relació que manté Isabel Pantoja amb Omar Montes, exparella de Chablita ens ha sorprés a tots. Falten pocs dies per a que la ‘tonadillera’ celebre el seu aniversari i elaborar la llista de convidats no ha sigut mai tan difícil. Isa ha deixat ben clar que no vol trobar-se amb Omar Montes en cap circumstància, i això provoca que Isabel Pantoja no puga fer entrar a l’exconcursant de ‘Supervivientes’ dins de sa casa de Cantora.

La falta de respecte de la Pantoja

Asraf Beno no s’havia involucrat fins ara en la bona relació que manté la seua sogra amb Omar Montes, però pareix que la seua paciència s’ha acabat. El model va assistir al plató de ‘Ya es mediodía’ i es va sincerar sobre esta incòmoda situació. A més d’estar molest, va confessar que sent que la ‘tonadillera’ li ha faltat al respecte.

El que més ha dolgut al model de Ceuta és que la cantant haja afirmat que Omar Montes tractava molt bé a la seua filla. A més, Chabelita li va dir un 'escoltet' a sa mare quan la va visitar en  l’illa d’Hondures, cosa que ha molestat a Asraf: «Jo ja no patisc perquè este xic té molt de romanç. Jo no estava quan l''escoltet', però Isa me l’ha explicat. L''escoltet' era que, quan Isa va anar de l’illa, li va dir a sa mare: ‘Recolza’t en Omar perquè és l’únic suport que tindràs, t’ajudarà molt», explicava el jove model.

Asraf sent que la seua sogra li ha faltat al respecte | TELECINCO

 

«M’han faltat al respecte els dos. Són coses que sobren i no són necessàries. No vull clavar-me molt. M’ha molestat més que diga que Isa era molt feliç amb Omar... No la veus feliç amb mi?», seguia explicant Asraf, visiblement dolgut amb el que estava comentant. D’altra part, li va paréixer molt greu que Omar Montes afirmara que, si no intenta acostar-se a Chabelita per a tornar junts, és per respecte a ell. Omar està convençut que Isa Pantoja li diria que sí, i Asraf no ha pogut evitar enfadar-se pel comentari.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El terrible moment de Carlos Lozano per una proposta en directe a Miriam Saavedra" "L'espectacular i caríssima nova adquisició d'Omar Montes que ha generat polèmica"