Omar Montes confessa que vol formar una família amb Chabelita

El guanyador de 'Supervivientes 2019' va demanar una cita en directe a la filla menuda d'Isabel Pantoja
Omar Montes voldria formar una família amb Chabelita | Telecinco

 

Omar Montes no en té prou amb el premi que ha conseguit després de convertir-se en el guanyador d'esta edició de 'Supervivientes'. El jove cantant aspira a formar una família amb Chabelita, la filla menuda d'Isabel Pantoja.

Cal recordar que els dos jóvens ja van ser parella durant un temps. De fet, en l'últim debat de 'Supervivientes' del diumenge passat, Montes va explicar com va ser una de les festes a les que va assistir en Cantora quan encara era parella de Chabelita.

Desitja tornar a Cantora

Ara, un temps després, el guanyador del programa més aventurer de Telecinco somia tornar a Cantora, però de la mà de la filla de la cantant. En eixe sentit, el cantant madrileny va assegurar que: «Des de fa temps estic intentant formar una família. No diré que estic enamorat, però sí que pense en ella, perquè em feia sentir molt bé. Si Asraf no existira, tornaria a intentar-ho amb ella i ella em diria que sí. Parlarem com amics quan ella vullga, és una dona molt lliure i ens complementem molt bé». 

Després d'eixa confessió, Omar no va dubtar en demanar una cita en directe a Chabelita i ho va fer davant l'atenta mirada de tots els presents al concurs i mirant a càmera. Si la parella decidira tornar a unir els seus camins, està clar que Omar tindria molt de guanyat amb la seua sogra, ja que els dos han creat una forta i bonica amistat durant el concurs. 

Omar Montes i Isabel Pantoja van tindre una molt bona relació durant el concurs | Telecinco

 

La bona relació amb la Pantoja

La mateixa Pantoja va confessar en més d'una ocasió que el seu pas per Hondures no haguera sigut el mateix sense el jove. A més a més, la rebuda que li va fer la Pantoja a Omar en el plató de Telecinco amb milions de petons en la boca, va deixar més que clar que la cantant accepta al jove com a gendre. Ara, només caldrà saber la versió i les intencions de Chabelita que, de moment, manté una relació amb Asraf des que va eixir de la casa de 'GH Dúo'.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La model Noelia López confessa que patix una duríssima malaltia" "FOTOS: L'espectacular panxa de Laura Escanes 2 mesos abans de donar a llum"