Belén Esteban ha reconegut que busca tornar a quedar-se embarassada

La col·laboradora és diabètica i, en el cas de quedar-se embarassada, hauria de tindre una gestació molt controlada i segura
Belén Esteban va anar a 'Sálvame Deluxe' una setmana després de la seua boda | Telecinco

 

Ja fa més d'una setmana que Belén Esteban va viure un dels dies més feliços de la seua vida: el casament amb el seu amor Miguel. Tot i que s'han anat filtrant detalls sobre l'enllaç i ja es va poder vore el vestit de la nóvia en la revista ¡Hola!, el dissabte passat Esteban va visitar el plató de 'Sálvame Deluxe' per a explicar encara més informacions íntimes del dia.

Ara bé, si hi ha una notícia que es va convertir en la protagonista de la nit és la de què la col·laboradora de 'Sálvame' i el seu ja home volen ser pares. La madrilenya va soltar esta bomba amb tota la naturalitat del món i, fins i tot, va donar a entendre que s'havia informat al respecte i que li havia comentat al seu metge les seues intencions.

Un embaràs de risc per la diabetis i l'edat

Però eixe embaràs no estaria exempt de complicacions ja que, cal recordar que Esteban és diabètica i, en el cas de quedar-se embarassada, hauria de tindre una gestació molt controlada i segura. En eixe sentit, la col·laboradora va explicar que: «Els metges m'han dit que he d'estar en repòs absolut durant els tres primers mesos». D'igual forma, té present que la seua edat ja no és l'òptima per a passar per un embaràs i que, per tant, en el cas que se'n quedara, serien un embaràs i un part d'alt risc.

No obstant això, la parella està decidida i, fins i tot, Esteban ha explicat que a Miguel li agradaria tindre un xiquet  i a ella, una xiqueta. Una xiqueta que seria una germana per a la seua filla Andrea, de 19 anys i fruit de la seua relació amb el torer Jesulín de Ubrique.

Per tant, ara només cal esperar i deixar passar el temps per a saber si, finalment, el matrimoni conseguix portar una nova vida al món. Esteban té clar que és possible que no es quede embarassada però, tal com li va dir el seu metge: «mentres tinga la menstruació», tot és possible.

Els col·laboradors van escoltar atents l'anunci de l'Esteban | Telecinco

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"POLÈMICA: Les fotos dels 'falsos abdominals' de Javier Cárdenas" "Sorprenent recuperació de María Jiménez, després de dos mesos ingressada"