Chabelita considera que seria una provocació visitar a la seua iaia en l’hospital

Compartir:

Chabelita a 'El Programa de Ana Rosa'

Chabelita està passant per un moment delicat amb la seua família | Telecinco

 

La preocupació per l’estat de salut de la mare d’Isabel Pantoja, la senyora Ana, ha anat augmentat estos últims dies des que es va saber que es trobava ingressada en l’hospital. Les visites dels seus familiars no es feien esperar a causa del seu delicat estat de salut, però les càmeres van trobar a faltar a una de les persones clau del clan Pantoja: Chabelita.

 

La no-visita de la més menuda de la família a la seua iaia ha cridat l’atenció de tot el món i, per això, Isa P. ha decidit explicar en ‘El Programa de Ana Rosa’ els motius pels que no ha anat a visitar a la senyora Ana, tot i que com ella mateixa ha comentat, sí que s’ha interessat pel seu estat de salut.

 

Chabelita explica per què no ha anat a visitar la seua iaia a l’hospital

«Tal com ja sabeu, jo no tinc relació amb la meua iaia. Hi va haver una telefonada per part meua a ma mare per a preguntar-li com estava la situació», va explicar per a justificar que s’havia preocupat per la seua iaia, tot i que a continuació ha afirmat: «M’afecta perquè afecta a la meua cosina, al meu germà i a ma mare», fent evident la mala relació que manté amb la seua iaia. Preguntada pel motiu d’eixe distanciament, Chabelita ha contestat taxativament: «No ho he explicat mai, no ho explicaré ara».

 

Sobre això, precisament, es pronunciava la seua cosina Anabel Pantoja en ‘Sálvame’ l’altre dia, verbalitzant que Chabelita no era neta de ‘Doña Ana’, tal com el clan Pantoja li diu, una frase que va molestar prou a la filla d’Isabel Pantoja, que va dir: «Jo crec que és una cosa que han considerat ells des de fa molt de temps».

 

Chabelita i Isabel Pantoja

La relació entre mare i filla pareix estar més llunyana que mai | València Diari

 

Chabelita manté un conflicte obert amb la seua família, concretament amb sa mare i el seu germà, amb qui ha protagonitzat durant les últimes setmanes molts enfrontaments. Tot i això, els ha oferit el seu suport en eixe moment tan delicat: «Jo sempre he dit que la relació amb la meua família era la meua cosina, el meu germà i ma mare. I ma mare vullc que sàpiga que compta amb mi per al que siga. Estaré al costat de ma mare quan torne a Cantora i espere que siga sense càmeres».

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...

Tanquen 17 parcs naturals de la Comunitat fins dilluns per a prevenir incendis

Serra d’Irta, Penyagolosa, Desert de les Palmes, Tinença de Benifassà, Serra d’Espadà, Serra Calderona, Chera-Sot de Chera, Puebla de San Miguel, Túria, Falçs del Cabriol, Serra de Mariola, Font Roja, Montgó, Serra Gelada, Prat de Cabanes-Torreblanca, Marjal Pego-Oliva i la zona forestal de L’Albufera.

Mor l’actriu Anne Heche

La seua família havia confirmat al migdia hora espanyola que la seua situació era irreversible i fatal

Mor ofegat un home a la platja del Port de Sagunt

El dron ha pogut accedir a ell i llançar-li un jupetí salvavides però en aqueix moment s'ha desmaiat.