Ingressen a la mare d'Isabel Pantoja pel seu delicat estat de salut

Cantora està en estat d'alarma després de conéixer esta notícia
Isabel Pantoja molt afectada per l'estat de salut de sa mare   | TELECINCO

 

Si Isabel Pantoja no tenia prou amb la guerra que existix dins de la seua família, ara se li ha sumat una nova preocupació. I és que sa mare, la mítica 'Doña Ana' de 88 anys, ha hagut de ser ingressada en l'Hospital Puerto Real de Cadis a causa del seu delicat estat de salut.

 

Ana Pantoja lluita contra una malaltia 

La revista 'Semana' és la que ha donat l'exclusiva sobre la situació de la mare de la 'tonadillera', que l'ha portat a cancel·lar la seua presència en les gravacions del programa a on fa de jurat, 'Idol Kids'. 'Doña Ana' fa molt de temps que arrossega una malaltia i, a causa de la seua avançada edat, totes les alarmes de Cantora s'han disparat.

 

El delicat estat de salut en què es troba la matriarca preocupa molt a la família. Fins i tot Isabel Pantoja va signar una clàusula en el seu contracte abans d'entrar en 'Superviventes' indicant que estaria informada en cas de què sa mare empitjorara.

 

De moment, es desconeix el motiu que ha portat a l'anciana a l'hospital. S'ha fet públic que els seus fills, especialment Isabel i Agustín, l'estan acompanyant en este moment. 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!