Isabel Pantoja demana que la seua filla deixe de treballar en Telecinco

Chabelita no para de crear-li problemes a sa mare
La relació entre mare i filla pareix estar més llunyana que mai | València Diari

 

La guerra oberta i pública de la família Pantoja pot arribar a cobrar-se a la seua primera víctima tal com explica la revista 'Lecturas'. Pel que pareix, la 'tonadillera' hauria aprofitat el seu tracte amb les altes esferes de Mediaset per a demanar expressament que la seua filla Chabelita deixe de treballar en Telecinco.

 

Chabelita treballa actualment com a col·laboradora en 'El programa de Ana Rosa', a on parla obertament de tots els seus problemes familiars. L'absència de sa mare en la presentació del seu primer single 'Ahora estoy mejor' va provocar la ira d'Isa P, que no va dubtar a mostrar en públic la decepció que va sentir.

Chabelita molesta per la no aparició de sa mare durant l'estrena del seu primer 'single'   | Youtube

 

No contenta amb això, la jove va acusar directament a sa mare d'haver explicat a la premsa la seua mala relació amb la seua parella, Asraf: «No entenc per què crida a periodistes en comptes de dir-li-ho a les meues amigues. Ho ha dit a gent que l'ha posat verda» va dir des del plató d'Ana Rosa. No obstant això, mentres Chabelita opta pel paper de víctima i reclama entre llàgrimes l'amor de sa mare, la versió que maneja la matriarca del clan és molt diferent.

Isabel Pantoja vol retirar a la seua filla de la televisió

Ara que Isabel Pantoja ha sigut nomenada oficialment com a jurat de 'Idol Kids', no està disposada a que la seua figura com a mare siga qüestionada i molts menys per la seua filla amb qui ha confessat a alguns periodistes no tindre relació: «M'he desviscut per la meua filla i ara no sé ni a on viu ni el que fa per les nits. Tinc por de què li passe alguna cosa i aparega en una cuneta» conten que explica Isabel Pantoja molt emocionada.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!