La confessió més dura de Kiko Rivera: Preferisc morir-me sense abraçar a la meua mare

El fill d'Isabel Pantoja ha fet estes declaracions en una entrevista en exclusiva a Jorge Javier en la revista ‘Lecturas’

Este matí els amants de la premsa del cor i consumidors d'esta mena de notícies dels tabloides roses, s'han alçat amb una exclusiva bomba en la revista ‘Lecturas’.


Esta és ni més ni menys que una entrevista que Kiko Rivera li ha concedit a Jorge Javier i en el qual parla sense embuts de tota la seua família, que viuen en un ambient, que sembla no relaxar-se.

La revista 'Lecturas' obri la seua portada amb un fortíssim titular de Kiko Rivera: "Preferisc morir-me sense abraçar a la meua mare", diu el fill d'Isabel Pantoja que no sembla estar disposat a reconciliar-se amb la seua mare.

Kiko Rivera parla a Jorge Javier de la seua mare, de la qual segueix distanciat i a la qual no vol veure per por d'un xantatge emocional que no suportaria, i del seu tio Agustín.


Segons el presentador de ‘Sálvame’, veig al DJ “Menys enfadat i més decebut. Ferit. Sap que, encara que li faça mal, encara no ha de veure a la seua mare perquè llavors haurà perdut la batalla”, després d'haver-li entrevistat anteriorment per a ‘Cantora. La herencia envenenada’.


"És el primer reportatge que faig a casa pròpia"


L'entrevista de Jorge Javier a Kiko Rivera s'ha fet en el loft que acaba de recuperar després d'haver aconseguit desfer-se d'un inquilí que, a més de no pagar-li, li va destrossar el pis abans d'abandonar-lo. "Este àtic és l'única cosa que tinc en propietat. És el primer reportatge que faig a casa pròpia. Bé, Cantora és la meua casa també, però era de més xicotet", compte el fill d'Isabel Pantoja.

El fill d'Isabel Pantoja reapareix, seré encara que dolgut. L'actitud de la seua mare li ha passat factura.

Les descaradures de la seua mare
La relació de Kiko amb la seua mare continua completament trencada. “Li vaig fer a la meua mare una oferta, netejar el deute i posar Cantora al meu nom, com volia el meu pare. No va contestar”, ens confessa dolgut.Pren accions contra el seu tio

 

Per primera vegada, Kiko Rivera ha pres accions contra el seu tio Agustín. El DJ ens relata en exclusiva en quin punt es troba l'enfrontament amb el germà de la seua mare i li llança un advertiment des de les pàgines de la nostra revista."Anabel ja no és la mateixa"

 

“Anabel ja no és la mateixa. Està una mica pujada, tot el dia enfadada, donant colps en la taula: ‘Soc Anabel Pantoja”, se sincera Kiko per a ‘Lecturas’. Com veu el futur amb la seua cosina? Hi ha algun tipus d'acostament des de la seua última conversa en televisió?

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Irrecognoscible Damiano David, líder de Måneskin... pel seu impacte canvi físic" "José Antonio Avilés: Vaig intentar suïcidar-me en Supervivientes!"