Hugo Castejón i Adara acaben amb la seua amistat per a sempre

Gran Hermano

El públic ha vist en Adara un moviment ràpid per a aproximar-se a la final | GTRES

 

El desafiament d’Hugo Castejón cap a la resta de concursants de ‘Gran Hermano VIP’ pareix que ja ha creuat tots els límits. Si fins ara Adara Molinero era el principal suport de Castejón dins del concurs, pareix que això ja no serà d’esta forma i ens tocarà vore com les peces del puzle es recol·loquen damunt del tauler amb la final molt próxima.

 

La marxa del Maestro Joao ha fet recapacitar a Adara i ha fet que esta es vulga aproximar cap al grup majoritari, un canvi que li ha resultat molt fàcil amb l’ajuda de Castejón, que només s’ha desvinculat d’ella amb actituds que deixarien en evidència la bona amistat que els unia fins ara.

 

Adara, molt clara amb la situació

Molinero ha sigut clara davant de les preguntes de Jorge Javier Vázquez i ha admés sentir-se utilitzada per Hugo en més d’una ocasió. Per si no n’hi haguera prou, també ha declarat que per ella la relació entre ells dos està trencada, tot i que si en algun moment creu que ha de donar la cara pel seu examic ho tornaria a fer. Cal dir també que esta situació beneficia a l’ex de Marta Sánchez, que aprofita per a vendre la carta de la pena cap als espectadors del programa.

 

També pots llegir…