Pol Badia afona al Maestro Joao amb la seua sinceritat

El Maestro Joao ha explicat en la casa amb pèls i senyals com va enganyar a Pol | GTRES

Esta setmana, els al·legats venien per part de l'exterior i eren persones vinculades als nominats qui feien la defensa dels concursants per a que seguiren dins del concurs. A l'inici de la nit, Jorge Javier Vázquez li ha preguntat a Pol Badia, exparella del Maestro Joao, si li faria la defensa, i l'altre ha dit que no tenia cap intenció de fer-ho.

Més tard, Pol explicava que preferia que fera la defensa Alberto, el xic a qui Joao menciona contínuament i amb el que hauria iniciat una relació en paral·lel mentres estaria amb Badia.

La pitjor defensa cap al Maestro Joao

Finalment, el programa convencia al boxejador per a que fera el discurs, però, per a sorpresa de tots, el que havia de ser una defensa es convertia en el pitjor dels àtacs. Pol Badia començava dient-li a Joao que esperava que seguira concursant, però que a partir d'ara potser estaria millor que l'anara a defendre Alberto, la persona que no para de recordar dins de la casa de Guadalix.

En aquell moment Joao ha començat a plorar agraint la sinceritat de Pol i demanant-li perdó per tot el mal que li havia fet. A més, ha afegit que si esta setmana el fan fora per este motiu ho entendrà i no li guardarà cap rancor a la seua exparella.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La fotografia de Tamara Falcó que ha impactat a tots els seus seguidors" "L'aparatós accident de Chabelita durant el seu aniversari"