Jordi González llança un 'zasca' a Sofia Suescun per les seues relacions amoroses

El presentador del debat de 'GH VIP', incrèdul, li va llançar un comentari a Sofia després de conéixer que s'havia tornat a reconciliar amb Kiko Jiménez
Jordi González li pregunta a Sofia Suescun per la seua reconciliació amb Kiko Jiménez | TELECINCO

La relació entre Kiko Jiménez i Sofia Suescun canvia dia a dia i mai se sap en quin punt està. Després de múltiples ruptures i reconciliacions des de què Kiko Jiménez entrara en ‘GH VIP’, fa uns dies, pareixia que el punt final definitiu havia arribat en forma de ruptura, quan Kiko Jiménez va deixar a la navarresa en directe durant una de les gales de ‘GH VIP’.

Ara resulta que no, ja que tal com van vore ahir els espectadors de Telecinco, durant el debat de Jordi González, la parella torna a estar totalment enamorada i han représ la seua relació, com si res. Els dos es van dedicar mostres d’afecte contínuament, que no van dubtar en publicar en les xarxes socials, de tal manera que fins i tot el presentador del debat de 'GH VIP', Jordi González, confós amb la situació, es va arrimar a Sofia per  a preguntar-li si tornaven a estar junts.

 

Imatge de la parella publicada en les xarxes socials | Instagram

Jordi González a Sofia: «Però no havíeu trencat?»

El presentador va voler saber de la mà de Sofia sobre la seua situació sentimental amb Kiko Jiménez i, encara que Sofia es va mostrar dubtosa al principi, després va contestar sense embuts: «realment, mai hem deixat d’estar junts». Jordi, un poc sorprés, va preguntar-li el que tot el món estava pensant en aquell moment: «Però no havíeu trencat?», a què ella va respondre: «Per mi trencar és quan deixes a una persona per estar amb una altra...», va intentar argumentar la navarresa, però el presentador no va dubtar en tallar-la: «Però què passa, és que tu no pots estar sola ni un minut?».

 

Kiko Jiménez i Sofia Suescun tornen a estar junts | TELECINCO

Arran del ‘zasca’ del presentador a Sofia, el seu cavaller, Kiko Jiménez, va eixir al rescat amb una explicació més detallada, per ajudar a traure a la seua nóvia de l’embolic: «En les relacions hi ha alts i baixos i conflictes, que si se saben resoldre no passa res, i l’hem resolt. Ningú podrà amb la nostra relació per molt que hi haja persones que estiguen en un plató per a intentar que trenquem» va explicar, en una clara referència al testimoni de Diego Matamoros, que va ser convidat este passat dissabte al ‘Sábado Deluxe’, a on va afirmar que Sofia Suescun se li havia insinuat.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Diego Matamoros admet haver mantingut relacions amb una col·laboradora de Telecinco" "Es publiquen els ingressos d'Antonio David com a col·laborador de televisió"