Sofía Suescun s'oblida de Kiko Jiménez i flirteja amb un exconcursant de 'Supervivientes'

La de Pamplona ha decidit oblidar-se'n del seu desengany amb Kiko Jiménez, que es troba concursant en 'GH VIP'
Sofia Suescun s'ha desfet en elogis cap a Logan, amb qui va mantindre una relació especial en 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Després de la decepció que s’ha endut Sofia Suescun amb el seu nóvio Kiko Jiménez, la navarresa comença a fixar-se en altres xics de qui enamorar-se. Sofía Suescun, que fa unes setmanes anunciava el seu amor amb Kiko Jiménez en públic, ara ha deixat clar que no vol saber res d’ell després d’haver vist el flirteig de Kiko dins la casa de 'GH VIP' amb la concursant Estela Grande.

 

En vore que cada volta la cosa entre ells dos va a més, Sofia ha decidit posar el punt final a la seua relació amb Kiko de manera unilateral, i començar a centrar-se en altres xics que la puguen fer feliç com ella es mereix.

 

 

Sofía Suescun es desfà en elogis cap a Logan

Amb tot, pareix que Sofía ja ha fitxat a un nou pretendent per a ella que, damunt, ja coneix des de fa temps, perquè va mantindre una relació molt especial amb ell: es tracta de Logan Sampedro, amb qui va conviure en ‘Supervivientes’, i amb qui va naìxer una intensa però curta relació.

 

Els dos s’han retrobat en el plató de ‘MYHYV’ després d’un temps sense vore’s i pareix que la química entre ells seguix intacta, i s’ha pogut vore com Sofia es desfeia en elogis cap a Logan: «Mare meua, este xicon, és que l’estime. Jo Toñi, amb este xicon, quan estava en ‘Supervivientes’, sentia coses súper especials. A mi em feia sentir única, em cuidava. De veritat, no sé per què no vam tindre res fora», ha assegurat Sofia, que també ha fet referència a la seua relació amb Alejandro Albalá.

 

Sofía Suescun i Logan en 'Supervivientes' | Telecinco

 

«Jo a Alejandro li vaig dir que estava jugant, que no es preocupara, però era per a justificar-me i era tot mentira. Tot el que feia amb Logan era real, i ell ho sap», ha assegurat Suescun, mentres Logan es mostrava encantat amb les paraules d’ella.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!