Sofía Suescun encén les xarxes amb una foto totalment despullada

La concursant de 'realities' es troba immersa en la polèmica pel seu suposat idil·li amb Kiko Rivera
Sofía Suescun publica un nu integral | Telecinco

 

Sofía Suescun està en boca de tots després de què este estiu es fera pública la seua relació amb l’ex de Gloria Camila, Kiko Jiménez, i també pel presumpte idil·li que podria haver mantingut amb Kiko Rivera.

 

A més a més, la presència del seu nóvio en ‘GH VIP’ li està portant més d’un maldecap, ja que Kiko Jiménez està mantenint una relació molt especial amb la seua companya de concurs Estela Grande, cosa que va provocar que en una de les últimes gales, Sofia s’afonara en vore l’evident complicitat entre els dos.

 

Sofía publica una foto despullada d'esquena a la càmera

Però ella seguix fidel a la seua personalitat forta i polèmica i ha decidit distraure’s de tots els rumors que existixen al voltant d’ella, publicant una foto totalment despullada en les xarxes davant de la mar. Una instantània a on apareix d’esquenes amb el monyo a l’aire i amb un eslògan que diu: «Acumula records, no diners», diu en al·lusió als records del seu viatge a les Maldives amb Kiko Jiménez.

 

'Storie' de Sofía Suescun en què apareix despullada | INSTAGRAM

 

D'esta manera, la navarresa es refugia en els seus records i en ella mateixa per afrontar totes les polèmiques que la rodegen i, a més, ho fa a la seua manera, encenent les xarxes com només ella ho sap fer.

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!