INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Sofía Suescun està preocupada per la química entre Kiko i Estela Grande

La de Pamplona no pot evitar admetre que hi ha molt bona relació entre la seua parella i la dona de Diego Matamoros
Sofía Suescun va explicar la seua situació en el debat | Telecinco

 

La relació entre Kiko Jiménez i Sofía Suescun va començar molt forta este passat estiu. Ara bé, pareix que l'entrada de l'ex de Glòria Camila en la casa de 'GH VIP 7' ha fet trontollar els fonaments d'esta història d'amor.

 

Almenys, d'esta manera, es desprén de les imàtgens que arriben directes des de Guadalix de la Sierra, que mostren l'elevada complicitat entre Kiko i Estela Grande, dona de Diego Matamoros.

 

Una evidència que no es pot negar

Alguns companys de la casa com Mila Ximénez i el mestre Joao, ja comencen a donar-se compte de la química existent entre els dos i, de fet, la periodista de 'Sálvame' s'ha atrevit a dir que: «Estan saltant espurnes. Ho tindran complicat, però és molt bonic. I inevitable». Per la seua banda, el mestre Joao ha assegurat que finalment esta parella estarà junta. Davant d'esta situació, el presentador del debat del programa, Jordi González, no va poder evitar preguntar-li a Suescun.

 

Amb una sorprenent sinceritat, la parella de Kiko va dir que: «Està clar que no es pot negar l'evident: jo crec que s'agraden, que hi ha complicitat. És important tindre un suport en el concurs». Alhora, va admetre estar «confusa, però confie en Kiko, a pesar d'això, és evident que els dos s'agraden i que estan molt bé junts».

Kiko Jiménez i Estela Grande tenen una evident bona relació | Telecinco

 

 

La preocupació de Kiko

Finament, el mateix Kiko ha començat a notar que la seua bona relació amb Estela podria estar traspassant les pantalles i, per este motiu, es va encarregar de deixar clar que: «Em crea certs nervis que fora es puga mal interpretar. Si jo em porte bé amb una persona, no l'apartaré perquè siga molt guapa i es vaja a mal interpretar». D'esta manera, ara només queda estar atents per saber com evoluciona esta relació que podria donar molt a parlar i que, des d'un bon inici, trencaria amb altres dos aparentment estables.

Sofía es va mostrar preocupada per la complicitat de la parella | Telecinco

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!