Mila Ximénez sorprén parlant del seu gran amor en 'GH VIP'

La col·laboradora de 'Sálvame' ha relatat com va ser la relació amb l'home que li ha marcat més
Mila Ximénez ha parlat de qui va ser l'amor de la seua vida | TELECINCO

 

Mila Ximénez és una dona amb caràcter i dura, però esta volta ha mostrat el seu cotat més sentimental dins de la casa de ‘Gran Hermano’. La col·laboradora de ‘Sálvame’ era preguntada per Alba Carrillo per qui havia sigut el seu «gran amor», i Mila responia que es tractava de l'últim home amb qui havia estat i que, després que ell morira, no creu que es torne a enamorar mai més.

 

Un psiquiatre que va morir d'un atac de cor

«Mai vaig saber si estàvem o no estàvem, perquè apareixia i desapareixia. Era un individu súper interessant», d'eixa manera es referia Mila al seu amant, un psiquiatre que va morir d’un infart, segons ha relatat la mateixa col·laboradora, que va rebre la notícia de la seua mort per part del seu company Kiko Hernández, amb qui es va posar en contacte una persona que coneixia la relació íntima entre Mila Ximénez i el difunt.

 

Poc després de la seua mort, la filla del psiquiatre, tal com ha seguit relatant Ximénez, es va posar en contacte amb ella per agrair-li la felicitat que li havia donat a son pare durant el temps que havien estat junts.

 

Mila Ximénez en una imatge d'arxiu |  València Diari

 

Després de tot això, Mila no s’ha tornat a enamorar ni creu que ho faça més, ja que tal com ha expressat: «no em compensa». La col·laboradora de ‘Sálvame’ preferix ara centrar-se en els seus nets i en les seues filles i reconeix que l’amor de parella no està entre les seues prioritats.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Isabel Pantoja no assistix a la presentació musical de la seua filla" "Segons Jorge Javier Vázquez l'expulsió d'Anabel en 'GH VIP' és pel cognom Pantoja"