Risto Mejide i Laura Escanes se separen

Compartir:

La pareja pone fin a siete años de relación con sendos mensajes en sus cuentas de Instagram

Una de les parelles que més trànsit genera en les xarxes ha decidit posar fi a la seua relació sentimental. Ja siga per la seua diferència d’edat -21 anys- o la seua col·lecció de fotos de viatges i vida quotidiana en Instagram, Risto Mejide i Laura Escanes sempre han estat en la cresta de l’actualitat.

La parella portava set anys de relació i una filla en comú, Roma.

Segons ha confirmat la parella en les seues respectives xarxes socials, es tractaria d’un punt final amistós i acordat per totes dos parts, que han demanat respecte “en aquests moments tan delicats“, ha indicat la influencer.

Tant Mejide com Escanes han publicat dos comunicats diferents amb dos imatges diferents en blanc i negre, i en els quals han tingut paraules de respecte l’u amb l’altre.

Gràcies Laura per aquests set anys, tres mesos i vint-i-quatre dies. No han sigut perfectes, i encara així, o igual per això, segurament han sigut els millors de la meua vida. Hem passat tan junts i aprés tantes coses (moltes bones i altres que m’haguera agradat no haver d’aprendre) que, abans de seguir cadascun pel seu costat, només queda sentir-se molt agraït pel camí caminat“, ha sorprés el presentador en el seu compte.

Perquè tot suma. El bo, el dolent i el regular. Com algú va dir una vegada, va ser etern mentre va durar. Només espere que siguem tan bons ex com hem sigut com parella. Que sapiem trobar cadascun la vida que volem. I sobretot, gràcies per haver-me fet Papa de Roma. Això sí que és un amor per a #toelrrato“, finalitza Mejide en el seu missatge.


Per part seua, la influencer ha tirat de tòpics a l’hora d’iniciar la seua dedicatòria en la mateixa xarxa social.
No m’agraden els comiats i porte escrivint i esborrant aquest post 82627292 vegades. Tampoc crec que siga un comiat perquè sé que, de la manera que siga, ens tindrem l’u a l’altre per sempre“.
Per a Escanes, aquests set anys han sigut “meravellosos” i també “durs“. Però assegura que “ha sigut un regal” compartir la vida junts.


Mejide ha fet un repàs per la seua relació amb Escanes: “Hem passat tan junts i aprés tantes coses (moltes bones i altres que m’haguera agradat no haver d’aprendre) que, abans de seguir cadascun pel seu costat, només queda sentir-se molt agraït pel camí caminat. Perquè tot suma. El bo, el dolent i el regular. Com algú va dir una vegada, va ser etern mentre va durar“.

Ara, després de la separació, el presentador ha dit que espera que ell i Escanes siguen “tan bons ex com hem sigut com parella. Que sapiem trobar cadascun la vida que volem“.

La influencer s’ha sincerat en indicar que no li agraden els comiats, però “tampoc crec que siga un comiat perquè sé que, de la manera que siga, ens tindrem l’u a l’altre per sempre“.

En la seua opinió, “l’amor no s’acaba. No mor. I et continuaré volent la resta dels meus dies. Si havia de viure tot això i conéixer el que és l’amor, havia de ser amb tu. Em vaig imaginar la vida sencera amb tu i m’has fet creure en l’eternitat. Hem complit somnis, creat una família preciosa i creat el nostre camí junts. Tant de bo la gent poguera viure i sentir una quarta part del que hem sentit nosaltres. Això és amor“, ha manifestat  Escanes en el seu post d’Instagram.

Finalment, Escanes s’ha acomiadat donant les gràcies i demanant “respecte en aquests moments tan delicats, per a nosaltres i la nostra família“.

Fa a penes tres setmanes, la parella tancava el seu podcast, titulat Afecte, però què dius?, amb un programa sobre els comiats en les relacions.

La predicció sobre la relació de la parella: “Un dia arribaré a casa i no estaràs”

No és la primera vegada que la parella ha parlat de ruptura, ja que fa tan sols tres setmanes, la ja exparella es va atrevir a posar aquest tema sobre la taula en un podcast que tots dos van protagonitzar, un vídeo que ara, després de la ruptura, cobra especial rellevància.


Un dia jo arribaré a casa i tu no estaràs. I diré: ‘el mateix s’està acomiadant a la seua manera“, li deia el presentador a la model. “Per què estàs donant per fet que ens separarem?”, li preguntava la influencer, visiblement afectada pel que acabava de sentir.

Perquè tot el que comença ha d’acabar“, responia ell. “Tu creus així?“, tornava a interpel·lar la model, que assenyalava: “Estic supertrist ara mateix. Passaré això per alt. Estic molt enfadada ara també”.

Una reveladora conversa que es produïa tres setmanes abans del seu anunci de separació, aquest diumenge, i que serveix potser per a entendre en quin punt estava la relació de Risto i Laura.

Segons ha confirmat la parella en les seues respectives xarxes socials, es tractaria d’un punt final amistós i acordat per totes dos parts, que han demanat respecte “en aquests moments tan delicats”, ha indicat la influencer.

EL MÉS LLEGIT

Intervinguts en el port de València 5,5 tones de cocaïna

Es tracta de la major aprehensió de cocaïna a Espanya des de fa més de quatre anys, la tercera intervenció en un sol contenidor segons els registres del CITCO i la més important en el port de València des que existeixen registres

Ortega Cano refà la seua vida amb una amiga molt especial

El torero, que ja ha signat el divorci amb Ana María Aldón, es deixa veure en públic ben acompanyat en els seus primers dies com a solter

Els metges valencians avisen que aniran a la vaga davant la falta de professionals

El sector anirà a la vaga els dies 17 i 18 de gener de 2023 davant la situació actual i els "problemes" de la sanitat pública valenciana

La Generalitat inicia el pla pilot per a la detecció precoç de càncer de cèrvix amb autotests

Va dirigit a dones de 25 a 65 anys que es realitzaran la prova a casa i el podran portar a les farmàcies a analitzar