INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Rubén, de 'La isla de las tentaciones': el seu secret més ocult

L'exjugador del Llevant té unes habilitats poc conegudes que segur que sorprenen a més d'una
Rubén, participant a 'La Isla de las tentaciones' | València Diari

 

'La isla de las tentaciones' està complint totes les expectatives dels seus seguidors. No van passar massa dies per a que Fani, una de les concursants amb parella, fora seduïda pels encants de Rubén. Després del primer gran escàndol dins del programa, ara s'ha fet públic una nova dada polèmica precisament amb Rubén com a protagonista. I és que el portal 'Jaleos' ha descobert que és un gigoló de luxe. 

 

Baix el sobrenom de Raúl Madrid, este xic de 32 anys oferix els seus servicis sexuals a través de la companyia Elite Male, una agència «exclusiva, formal i discreta de gigolós de luxe i acompanyants masculins». En el seu perfil, a més de les seues fotos destaca la seua definició com «un atractiu deportista» que treballa com a assessor financer.  Expliquen que a les seues clientes els «impressiona la seua naturalitat i confiança en ell mateix», el seu «intel·ligent sentit de l'humor» i la seua «elegància i seducció». 

 

Un acompanyant sexual tan complet havia de tindre un preu d'acord amb la seua categoria. Per a disfrutar d'ell, les interessades han de pagar 400 euros l'hora o 2.000 per tota una nit. Si volem compartir els seus servicis en parella, haurem d'abonar un suplement de 150 euros i ens oferirà un massatge eròtic.

 

El seu passat com a futbolista i televisiu

Entre les seues qualitats també es destaca el seu domini de diferents idiomes, com el portugués, l'italià i el polonés, tot gràcies al seu passat com a futbolista. I és que després de passar per diferents equips en Espanya, sobretot per Madrid i València (arribant a debutar en Segona amb el Llevant), va iniciar una carrera internacional per Itàlia, Suïssa, el Paraguai i Polònia. 

 

Retirat des de 2014, va provar sort com a entrenador de xiquets però, ràpidament, va decidir fer un gir en la seua vida professional. A demés de com a gigoló, ja va iniciar la seua aventura televisiva en Telecinco sent un dels molts personatges que han passat per 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.   

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!