Baixen els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes 24 hores

Aragó lidera el rànquing de nous contagiats per coronavirus
Baixen el número de nous contagis per coronavirus en Madrid | València Diari

Este dilluns, 5 d'octubre, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització de xifres de coronavirus en Espanya, amb 2.099 casos nous de coronavirus en les últimes hores. Per tant, el total d'infectats espanyols des de què va començar la pandèmia ascendix als 813.412 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 366 defuncions per Covid-19 en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 32.225, 139 més que des de l'última actualització.

La comunitat autònoma d'Aragó és, el territori amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, Aragó ha registrat 318 nous contagis. Galícia és la segona comunitat amb més casos per Covid-19, amb un total de 260 nous infectats.

En el nou informe presentat pel Ministeri, Madrid presenta una xifra molt per davall de la registrada la passada setmana. La capital del país ha notificat 207 nous contagis pel virus.

Respecte a les morts, 70 corresponen a Madrid. En segona posició es troba Castella i Lleó, amb 67 defuncions. Li seguïx Andalusia que ha registrat 59 noves víctimes a causa de la pandèmia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: 373 classes confinades durant la quarta setmana del curs escolar valencià" "URGENT: El brot de coronavirus del Galileu afecta a totes les universitats de València"