La Generalitat realitza un homenatge floral a les víctimes de la covid

El president ha indicat que "este senzill acte és una abraçada" a totes les persones més afectades ia les famílies de les víctimes
Acte d'homenatge de les víctimes de la covid | Generalitat Valenciana

La Generalitat Valenciana ha realitzat este matí un acte d'homenatge a les 7.805 víctimes de la pandèmia de la COVID-19 a l'Umbracle de la Ciutat dels Arts i les Ciències. La cerimònia ha estat presidida pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la vicepresidenta, portaveu i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, així com tots els membres de Consell, el president de les Corts Valencianes, Enric Morera i els diferents partits de l'oposició.

Després de l'homenatge el cap del Consell ha indicat que este "senzill acte" és una abraçada "sobretot a les famílies de les persones "més afectades" per esta "malson" i aquells que han perdut un ésser estimat, i ha lamentat que "certament no es pot tornar la vida i l'únic que podem donar este missatge de solidaritat, d'humanitat i de cohesió d'una societat davant d'una pandèmia".

"Este és un dia de memòria, de record, de reconeixement d'afecte i d'afecte a les famílies que més directament han patit este enorme malson en tota la Comunitat Valenciana, Espanya i arreu del món. Mai els oblidarem "ha manifestat Puig.

L'acte ha consistit en una ofrena floral a la base de l'escultura 'En record', de l'artista Rosana Antolí, creada en record de les persones mortes per coronavirus, i s'ha guardat un minut de silenci mentre ha estat interpretada la peça musical 'In memoriam', composta per Bernando Adam per homenatjar les víctimes, que ha estat interpretada per la Real Camerata Espanyola.

Després de l'homenatge el president ha mostrat el seu convenciment que la societat sortirà "Més unida i cohesionada davant un drama d'estes característiques" així com "més capaç d'entendre els uns als altres per dignificar les institucions i la vida en comú.

També han comptat amb la participació de la presidenta de la plataforma d'afectats de la covid-19 de la Comunitat Valenciana, Enriqueta Ganivet; l'alcalde de València, Joan Ribó, i la delegada de Govern, Glòria Calero, entre altres autoritats.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Normalitat millorada': Estes són les noves mesures de la Comunitat Valenciana" "Els hostalers de València reclamen l'ampliació de les terrasses covid fins a 2022"