La mantaescola, el remei d'Ontinyent per a solucionar el fred que patixen els alumnes valencians en les aules

Per la nova normativa del coronavirus, les finestres de les aules han d'estar obertes

Mantaescola
La idea va sorgir al observar que una alumna s'havia tapat els peus amb una manta | Textils Mora

En la localitat d'Ontinyent, en la comarca de la Vall d'Albaida (València), han creat la 'mantaescola', una manta adaptada per als xiquets per a solucionar els problemes de fred en les escoles que comporta la nova normativa contra el coronavirus, que imposa l'obertura de finestres de les aules durant la jornada lectiva.

Segons informa 'Levante-EMV', la fàbrica local Mantes Mora és la creadora d'esta original idea que s'ha fet viral per molts municipis del territori valencià i, inclús, d'altres punts d'Espanya com Cadis o la Corunya.

És per això que les seues comandes s'han disparat arribant a 20.000 unitats demanades i més de mil cridades telefòniques en una sola setmana. A demés, l'Ajuntament d'Ontinyent ha comprat suficients per a abastir a tots els alumnes de la localitat. 

Segons informa el regidor d'Educació, Oscar Borell, la idea va sorgir al observar que una alumna s'havia tapat els peus amb una manta. Per això, el consistori es va posar en contacte amb Mantes Mora, una fàbrica local, per a solucionar el problema. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari