'Oferta: xapeta amb passaport COVID a 8 euros', les alternatives davant la nova situació

A les samarretes amb el codi QR imprés que ja es van veure este estiu en alguns festivals de la Comunitat Valenciana, se sumen ara altres gadgets per facilitar les identificacions

Les primeres samarretes amb el codi QR imprés que certificava de la vacunació contra el COVID, ja les vam veure este estiu a la Comunitat Valenciana en alguns festivals. I és que la broma inicial d'un grup d'amics d'estampar-se en una peça de roba el 'passe' que certificava la immunitat, que es veia fa uns mesos com una anècdota, s'està reconvertint per a alguns en una opció a considerar.

Ara, la nova obligatorietat de mostrar esta certificació per accedir a diferents espais de la Comunitat Valenciana, segons aprovava fa unes hores el TSJCV, ja ha disparat en les últimes setmanes les descàrregues als mòbils.

D'altra banda, però, i fora de l'àmbit digital i dels que encara opten per la impressió en paper per qüestions generacionals o tecnològiques, es plantegen altres alternatives a què ja s'està traient partit.

Imprímete és una d'aquelles empreses que intenta reinventar-se i sobreviure cada dia amb feina i adaptació. Estan físicament a Cartagena encara que operen també digitalment, i precisament per aquí van començar a rebre les primeres comandes de samarretes amb els codis del passaport COVID impresos.

Pedro, Explica a València Diari que per ara, “totes les comandes que hem rebut han vingut de Catalunya, de Tarragona, Barcelona, ​​Girona,” ja tot i que reconeix que no suposen una gran allau sí que explica que, especialment “fa uns mesos, en van començar a arribar uns quants”.

Insisteix a aclarir també la individualitat de cada impressió: “jo no soc sanitari, faig samarretes però ha de quedar ben clar que cada codi és individual, però això sí, tant en tela com en qualsevol superfície que l'imprimim es pot llegir perfectament”.

Imatge de la web de l'empresa d'estampació on s'adverteix de la responsabilitat del client d'imprimir el vostre propi certificat |


Ara, amb l'entrada en vigor de l'obligatorietat del passaport COVID a la Comunitat Valenciana, des de Cartagena confien que també els arriben comandes des d'aquí. “La majoria que hem fet fins ara són per a grups de gent, d'amics que surten junts, o fins i tot de companys que se n'anaven de sopars, de festes, i aprofitaven per a fer-se samarretes i posar una mica d'humor a la situació, que bona ens fa falta”, apunta Pedro.

Tot i això, el canvi d'estació, que ja no permet lluir samarreta de màniga curta i juntament amb una visió empresarial basada en la demanda, ha fet que la impressió del passaport COVID es passe ara a format xapa. “Sense unes xapetes metàl·liques, tipus militar que contenen tota la informació a través d'este codi que ens envien, i així és també més còmode, les comencem a fer, precisament perquè ens les va començar a demanar la gent i confiem que tal com s'impose això, ens arribaran més comandes”. El preu actual són 8 euros.













 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els experts avisen de possibles restriccions per Nadal davant l'augment dels casos" "Hospitals gallecs proven una nova vacuna contra el coronavirus"