Demanen a la plantilla de la Fe que 'evite' les celebracions per por a possibles brots

Davant l'augment dels casos i la proximitat de les festes nadalenques, diferents organismes recomanen reduir les reunions socials

Segons expliquen fonts del centre sanitari, la direcció de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha traslladat les treballadores i els treballadors "la recomanació" d'evitar celebracions nadalenques reunions per esquivar possibles brots entre el personal davant de l'augment dels contagis a la Comunitat Valenciana.

Tanmateix, tal com indiquen les mateixes fonts este “suggeriment” no ha estat traslladat mitjançant un document informatiu com es fan normalment les comunicacions entre la direcció i la plantilla, sinó que els supervisors i supervisores ho han comunicat al personal sanitari verbalment.

Per això, algunes reunions o sopars d'empresa amb motiu de les festes nadalenques estan actualment en dubte després de l'avís per part de la direcció. A més, a un altre centre de la província, concretament a l'Hospital de la Ribera, els mateixos treballadors han estat els que han decidit voluntàriament evitar qualsevol celebració per possibles conseqüències.

Fonts de la Conselleria de Sanitat confirmen que “en cap moment des del departament de Sanitat han establit alguna directriu en què es prohibisquen les reunions o celebracions que formen part de l'àmbit personal”. Així mateix, expliquen que “probablement són recomanacions de sentit comú que pot fer la direcció veient la situació de cada centre”.


El Ministeri de Sanitat recomana limitar el nombre de persones reunides

 

De la mateixa manera, el Ministeri de Sanitat esta setmana a través del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES) ha recomanat limitar el nombre de persones participants tant a esdeveniments públics com a celebracions nadalenques pel ritme dels contagis i l'aparició de la nova variant de coronavirus ómicron. Així ho confirma el document distribuït des del Departament, on també es fa un balanç de la variant i situació epidemiològica del territori espanyol.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Denúncia: cinc setmanes sense veure la seua mare a pesar de dos PCR negatives" "La vacuna infantil crea dubtes a les famílies malgrat els brots en centres educatius"