Puig: 'Hem de viure un nadal de retrobament, però amb la màxima prudència i cautela'

El cap del Consell també ha demanat que cal "extremar la prudència i protegir-se al màxim" amb la mascareta, distància social i ventilació
Ximo Puig atenent els mitjans de comunicació | GVA


El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha animat este matí en la visita a la Fira del Torró de la localitat de Xinona, a viure un Nadal "diferent i de retrobament amb totes les prudències". “Comença este nadal de retrobaments que hem de viure amb la màxima prudència i màxima cautela, però intentant recuperar-nos emocionalment després de tants mesos difícils que hem patit” ha indicat Puig.

A més ha demanat “hem d'extremar tota la prudència a les festes nadalenques i protegir-nos al màxim amb tot el que sabem que cal fer perquè el virus és aquí” i ha apel·lat a mantenir la distància, l'ús de la màscara i ventilar els espais durant les celebracions.

De la mateixa manera, el cap del Consell ha destacat que el 41% de tota la població valenciana que és susceptible a rebre la tercera dosi ja ho han fet i prompte se seguirà inoculant les dosis a les persones queden. També ha assenyalat que "en pocs dies" s'iniciarà la vacunació dels xiquets i xiquetes menors de 12 anys, després de l'autorització de lEMA.

Puig ha tornat a insistir en la necessitat que aquelles persones que encara no han rebut cap dosi de la vacuna contra el coronavirus, es vacunen per “protegir-nos a tots”.

“Estem en el procés de la recuperació valenciana que hem d'acompanyar amb la prudència, però no podem pensar que està superat este desgraciat malson, encara que sí que estem en millors condicions” ha explicat Puig.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"On em puc vacunar aquest cap de setmana?" "Vacuna d'AstraZeneca: científics descobreixen el possible desencadenant dels trombes"