El València CF activa el protocol pel positiu en coronavirus d’un jugador del juvenil

Compartir:

 

El València CF ha activat este dilluns el protocol d’actuació davant els casos de Covid-19 en l’Acadèmia una volta s’ha confirmat un positiu per un contacte extern en un dels integrants de l’equip juvenil A.

 

El club, d’acord amb eixe mateix protocol, ha procedit a transmetre la informació a Salut Pública per a que puga fer el pertinent rastreig i a demés ha acordat l’aïllament domiciliari de tots els integrants del Juvenil A durant un període màxim de 10 dies o fins que es presente una prova PCR amb resultat negatiu.

Els altres equips de l’Acadèmia del València CF que ja havien començat el seu treball de pretemporada continuaran de manera habitual a partir d’este dimarts amb els seus entrenaments en les instal·lacions de la ciutat deportiva de Paterna mantenint l’estricte protocol del club.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones