Detinguda a València una dona per estafar més de 70.000 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 38 anys, com a presumpta autora dels delictes d’usurpació d’estat civil i estafa. Fins avui hi ha constància de nou víctimes, ascendint l’import de l’estafa a més de 71.400 euros.


Rebre les notícies de València Diari

Les recerques es van iniciar per part dels agents en rebre el mes de febrer passat una denúncia per contractació fraudulenta d’un préstec personal per un import de 27.000 euros, el qual s’hauria realitzat a nom de la víctima sense el seu consentiment.

Durant les perquisicions els agents van esbrinar que tant el telèfon com el compte utilitzat per a la contractació del préstec no corresponien a la víctima, sinó que estaven vinculats amb una treballadora d’una societat financera de la qual era client.

En el transcurs de les recerques, els policies van esbrinar que existien set víctimes més de l’engany, a dues d’elles els hauria estafat 40.000 euros, després de contractar tres crèdits fraudulents. A més, la sospitosa hauria realitzat diverses transferències bancàries a nom d’altres perjudicats.

Després d’una àrdua tasca de recerca i l’anàlisi de tota la informació recaptada, els investigadors van constatar que la sospitosa pel que sembla hauria contractat diferents préstecs personals en benefici seu, utilitzant per a això dades personals de clients d’una consultoria financera, als quals tenia accés per la seua condició de treballadora d’aquesta. Així mateix van comprovar com presumptament hauria desviat diverses transferències realitzades per diferents clients corresponents a taxacions al seu compte personal.

Per tot l’anterior, els agents van detindre a la dona com a presumpta autora d’un delicte d’usurpació d’estat civil i estafa.

Es continuen les perquisicions per al total esclariment dels fets, ja que durant les indagacions policials els policies van tindre coneixement que existien altres perjudicats per fets similars. La sospitosa pel que sembla hauria contractat altres crèdits fraudulents, dos per valor de 20.000 euros i un altre per un import de 2.299 euros.

La detinguda, amb antecedents policials per fets similars, ha passat a disposició judicial.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies