Diego Arrabal ja no calla: A Belén Esteban li van dir que havia de fer costat a Rocío Carrasco


Rebre les notícies de València Diari

Diego Arrabal no calla ni una i torna a posar en el punt de mira el suport dels col·laboradors de ‘Sálvame’ a Rocío Carrasco. A través del seu canal de YouTube, el col·laborador de ‘Viva la vida’ assegura ara que el suport de Belén Esteban a la filla de Rocío Jurado seria “forçat” pel programa de la Fàbrica de la Tele.

Raval no té pèls en la llengua

El col·laborador de ‘Viva la vida‘ és conegut per no tenir pèls en la llengua i deixar anar tot allò que li passa pel cap. Més enllà de les seues intervencions en el programa d’Emma García, el paparazzi té un canal de YouTube que compta amb més de 44.000 subscriptors només tres mesos després de la seua estrena oficial. El tertulià utilitza este espai per a aportar nous detalls sobre les últimes notícies de la crònica social, i en un dels seus últims vídeos va carregar durament contra María Patiño, a la qual va titllar de mentidera.

Ara és el torn de Belén Esteban

Ara sembla haver-li arribat el torn a Belén Esteban. El fotògraf va xerrar en directe durant més de dos hores amb alguns fans i seguidors del seu canal, i en una d’estes converses va eixir a relluir la polèmica de Rocío Carrasco i la seua sèrie documental. Una de les participants va recalcar el xocant que li va semblar que María Patiño i l’anomenada princesa del poble es bolcaren amb la primogènita de la Jurat després de l’estrena del reportatge quan, temps enrere, havien estat les més crítiques amb ella. Diego Arrabal té clara quina és la raó d’este sobtat canvi d’opinió.

El paparazzi es reafirma en el que diu

Jo ja ho vaig dir. Esta volta d’opinió es dóna perquè realment perquè hi ha persones que els tiren la orejita i els diuen: ‘Sent, ací cal apostar al cavall guanyador“, assenyala Diego Arrabal en clara al·lusió a Rocío Carrasco. El paparazzi està segur que Belén Esteban i altres col·laboradors de ‘Sálvame’ han rebut unes certes ‘pressions’ que els haurien portat a secundar-la públicament, una versió que sempre ha defensat, però que els al·ludits han negat fins a l’avorriment.

Belén Esteban va explicar el motiu del seu canvi d’opinió respecte a Rocío Carrasco

Esta versió ha estat negada rotundament pels al·ludits. Ja en el seu moment, la mateixa Belén Esteban va explicar que l’única raó per la qual havia canviat d’opinió respecte a este tema, era perquè abans no tenia coneixement del calvari pel qual hauria passat Rocío Carrasco a conseqüència del suposat maltractament físic i psicològic del seu marit, Antonio David Flores.

És més, la col·laboradora fins i tot va arribar a demanar perdó a la protagonista del documental per haver-la anomenat “mala mare”. I va assegurar obertament que “jo sí que me la crec”. Ara, Diego Arrabal posa en dubte que este canvi d’opinió haja estat per voluntat pròpia.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies