El PP ix al carrer contra l’amnistia i congrega a milers de persones en les 52 capitals provincials

Des de les 12 del migdia, este diumenge milers de persones es concentren en les 52 capitals provincials per a protestar contra l’amnistia pactada per Pedro Sánchez i els independentistes catalans en l’acord d’investidura. Responen així a la convocatòria del president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, qui lidera les concentracions des de la Porta del Sol de Madrid “per a defensar l’estat de dret, protestar contra l’amnistia i garantir la igualtat dels espanyols”.


Rebre les notícies de València Diari

La concentració en Sol ha començat amb la lectura del manifest: “Hui s’escolta els espanyols amb una sola veu des de les places de tot el país. Hui Espanya és un clam per la igualtat, la dignitat, la justícia, la convivència i la diversitat. En cada racó del nostre territori diem: No al privilegi, No a la impunitat. No a l’amnistia”.

És així com els milers de simpatitzants i militants del PP s’han reunit per a “donar batalla contra la impunitat” i “enfront de l’intent d’acabar amb la llei”. Tots els membres de la direcció nacional, amb Feijóo liderant, participen en els actes de protesta. El PP convoca d’esta manera concentracions obertes a tota la ciutadania per “el malestar” que diuen existix als carrers.

La convocatòria simultània de concentracions a les capitals provincials arriba una setmana després de l’acte contra l’amnistia celebrat en la plaça dels Furs de València, últim míting de la gira que els populars van iniciar per a criticar les cessions a l’independentisme i que va passar per Madrid, Toledo, Màlaga i la capital del Túria.

Concentracions a Alacant, Castelló i València

En la Comunitat Valenciana, el president de la Generalitat Valenciana i president del PPCV, Carlos Mazón assisteix a la concentració que sota el lema “Per la Igualtat dels Espanyols. No a l’amnistia” se celebra a la ciutat d’Alacant. Des de les 12.00 hores, Mazón, acompanyat pel secretari general, Juanfran Pérez Llorca, el president provincial del PP, Toni Pérez i el president local del PP, Luis Barcala, assistixen a la concentració en la plaça de l’Ajuntament d’Alacant.

A Castelló, l’acte de protesta té lloc en la Plaça de la Muralla, on han assistit la presidenta provincial del PP, Marta Barrachina i presidenta local del PP, Begoña Casrrasco.

A València, la concentració ha congregat a milers de persones en la Plaça del Temple, davant de la delegació del govern en la Comunitat Valenciana. Assistixen el vicesecretari d’Assumptes Institucionals i Internacionals del Partit Popular, Esteban González Pons, el president provincial del PP, Vicent Mompó i la presidenta del PP de la ciutat, María José Catalá.

Mazón: “Lluitarem al carrer, en les institucions i fins i tot en els tribunals”

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, i President de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat hui que “lluitarem al carrer, en els tribunals i en les institucions per a defensar la igualtat de tots els espanyols, però el farem amb la Llei a la mà i no en contra de la Llei. Sol·licitarem oficialment la convocatòria de la Conferència de presidents”.

Així s’ha manifestat Carlos Mazón després de participar en la concentració que en defensa de la Igualtat de tots els espanyols s’ha celebrat a la ciutat d’Alacant. Més de 87.000 valencians, segons xifres del PP, han eixit al carrer en les 3 capitals de província. A València i Castelló han assistit els presidents provincials del PP de València i Castelló i l’alcaldessa de València i l’alcaldessa de Castelló.

A València, el vicesecretari d’Assumptes Institucionals i Internacionals del Partit Popular, Esteban González Pons, ha destacat que “Espanya hui viu una revolució pacífica però indestructible per a defensar la democràcia i la igualtat”.

En el transcurs de la concentració d’Alacant en la qual han sigut presents el secretari general del PPCV, el president provincial i l’alcalde d’Alacant, Carlos Mazón ha agraït a tots els castellonencs, alacantins i valencians que hui hagen eixit al carrer en les 3 capitals de província per a defensar la igualtat de tots els espanyols i la Constitució Espanyola.

Així, ha assegurat que “hui els valencians diuen que volen convivència, igualtat, equitat, que lluiten per la seua terra i que diuen ja n’hi ha prou a la fallida dels principis de la Constitució” i ha assenyalat que “gràcies a la Carta Magna hem pogut viure l’etapa més plural i de major unitat que hi ha hagut a Espanya”.

“Hui només és el principi d’una gran determinació des del respecte i la tranquil·litat per a defensar els drets que ens han portat fins ací. La gent ja no tolera qualsevol cosa a canvi d’una butaca en La Moncloa”, ha manifestat.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies