València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

El barri Ciutat de l'Artista Faller tindrà uns semàfors especials estes Falles

Els senyals inclouran les icones d’un home i una dona amb indumentària valenciana
Semàfor faller | Ajuntament de València

Els semàfors de la Ciutat de l’Artista Faller inclouran les figures d’un faller i una fallera amb indumentària valenciana per reforçar el vincle identitari d’este barri de València amb la festa gran de la ciutat, les Falles. Esta mesura s’inclou dins del Pla de Revitalització de la Ciutat de l’Artista Faller que, entre altres iniciatives, inclou la senyalització dels itineraris per arribar al barri i un gran mural d’art urbà en la part de les naus que recau a la Ronda Nord.

 

 

“Esta és una iniciativa més en el marc del pla municipal per posar en valor i ficar en el mapa este barri tan important i icònic de la nostra ciutat. Incidim en la seua identitat també a través dels seus semàfors, com ja fan altres ciutats al món, com ara Berlín, on els semàfors estan representats per icones clarament vinculades a eixa ciutat. Ara la Ciutat de l’Artista Faller també tindrà uns semàfors ben singulars", ha explicat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, qui ha impulsat la moció aprovada este matí per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València, amb la col·laboració del regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, qui ha destacat que “tant des de la Regidoria com des de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) venim col·laborant amb Cultura Festiva per posar en valor i donar a conéixer la Ciutat de l'Artista Faller, un dels patrimonis més genuïns que tenim a la nostra ciutat".

 

 

El pressupost total destinat per a la realització del disseny de la representació sintètica de les figures d'un faller i una fallera per als semàfors és de 484 euros.