Carmen Martín i Nerea López, falleres majors de València 2022

Les dos falleres han rebut la trucada per part de l'alcalde de València per anunciar-los que són les màximes representants de les festes de Sant Josep
Carmen Martín i Nerea López, falleres majors de València 2022 | Carmen Martín i Nerea López, falleres majors de València 2022


València ja té a les seues màximes representants per a les falles del 2022. Carmen Martín i Nerea López, des de hui es converteixen en les reines de les festes de Sant Josep i compleixen així el seu somni de ser la Fallera Major Infantil de València i la Fallera Major de València.

Totes dos han rebut la tradicional telefonada per part de l'alcalde de València, Joan Ribó, des de l'hemicicle de l'ajuntament. Oficialment s'han convertit en les successores de les fins ara reines, Carla García, i Consuelo Llobell.

La resta de les 24 candidates, 12 xiquetes i 12 dones, es convertiran en la Cort d'Honor de València.

Ribó i el regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera (JCF), Carlos Galiana, han estat els encarregats de llegir els dos noms aprovats pels membres de l'Assemblea i de jurat. A continuació visitaran les cases de les dos noves representants per felicitar-les i lliurar-los l'acta oficial del seu nomenament.

Un cop triades les falleres de València, demà 14 d'octubre tindrà lloc la solemne proclamació de les Falleres Majors a l'hemicicle de l'Ajuntament. La Fallera Major de València i la fallera major infantil acompanyades de la seua Cort d'Honor seran proclamades oficialment i presentades al món faller. Se'ls farà entrega, com mana la tradició, d'un alfabeguer a cadascuna.

Carmen Martín, Fallera Major de València 2022

 


Carmen Martín Carbonell pertany a la Falla Poeta Alberola-Totana del Sector Olivereta. Té 24 anys i és odontòloga. Des que va néixer és fallera i posseeix la recompensa del Bunyol d'Or. Ha participat en els últims concursos grupals de playbacks i li agrada molt participar en la macro despertà que se celebra el matí de la Crida.

Entre les seues aficions, escoltar música en directe, pintar, passar temps amb família i amics, passejar i conéixer llocs nous.

Es declara apassionada de la indumentària valenciana perquè creu que és una meravella el llegat tradicional que tenen les Falles. Este any complirà el somni de ballar la dansà de la Mare de Déu. Els actes que més li agraden són la Crida i l'Ofrena.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"El Oktoberfest de Castelló completament desbordat" "L'emotiva i solemne 'Ofrena' i la 'cremà' tanquen l'últim dia de les Falles de Borriana"