València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Crida de les Falles 2019 coincidirà amb el Llevant-Real Madrid

Des de l'Ajuntament de València s'ha transmés el malestar existent per aquesta situació.
Imatge de la Crida de les Falles a les Torres dels Serrans | Josep V. Zaragoza / JCF

 

El pròxim diumenge 24 de febrer, a les 20.00 hores, tindrà lloc la Crida, primer acte de les Falles que dóna el tret d'eixida a les festes de la ciutat. Eixe mateix dia, a les 20.45 hores, tal com ha establit la Liga de Fútbol Profesional (LFP), tindrà lloc també a la ciutat el partit Llevant UE – Real Madrid CF.

 

Així, aquestes dos cites, que congreguen a milers de persones en cada cas, coincidiran en el temps, amb les corresponents complicacions logístiques i de seguretat que aquesta coincidència pot comportar.

 

Des de l'Ajuntament de València s'ha transmés el malestar existent per aquesta situació, tal com informava Levante-EMV. Així, la regidora de protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato apuntava a la possibilitat que els dos actes no coincidiren en el temps.

 

L'edil explicava que el motiu no era la falta de personal, ja que podrien incorporar-se més efectius de forma extraordinària, sinó les complicacions que podia generar la concentració dels dos actes en el mateix horari, sent un la Crida de les Falles i l'altre un partit on l'equip visitant és el Reial Madrid.

 

La regidora assenyalava que la Lliga pot ubicar el partit al llarg del cap de setmana, i que seria millor que els dos actes no foren simultanis, també de cara a què un i altre no es lleven protagonisme.

 

L'Ajuntament es planteja realitzar una queixa formal per aquesta situació. L'any passat ja es va donar la mateixa situació en coincidir la Crida de les Falles i el partit de futbol València CF – Reial Societat.

 

La Crida

Aquest pròxim diumenge 24 de febrer, tindrà lloc la tradicional Crida de les Falles, que dóna inici a la festa fallera de la ciutat de València. Des de les Torres dels Serrans, i davant dels milers de persones congregades, les falleres majors de la ciutat, Marina Civera i Sara Larrazábal, acompanyades per l'alcalde de València, Joan Ribó, anunciaran a tot el món que les Falles han arrancat.

 

Eixe mateix dia se celebraran altres actes, com una macro-despertà a les 7.30 hores del matí, l'entrada de Bandes de música a les 12.00 hores o la mascletà a la plaça de l'Ajuntament a les 14.00 hores.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!