INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

⚫😷 CORONAVIRUS: Menys contagis que ahir, però més morts en el territori valencià

Paterna trasllada i guarda en naus municipals els seus monuments fallers

Els servicis han començat este matí
Traslladat de les falles de Paterna | Ajuntament de Paterna

 

L'Ajuntament de Paterna està portant a terme, en coordinació amb la Junta Local Fallera de Paterna, el trasllat i la custòdia en naus municipals d'aquells monuments fallers que es troben en el carrer. En concret, es tracta de peces de les Falles Gran Teatre i Alborxí que, des d'este matí, operaris de l'empresa municipal Gestió i Servicis de Paterna (Gespa), estan traslladant a una nau coberta del polígon industrial de Font del Pitxer.

 

Per a les faenes de trasllat i dipòsit, en la que participen mitja dotzena de treballadors de l'empresa pública, s'està utilitzant un camió grua amb ploma. Respecte a l'ajornament de les Falles, el primer edil ha afirmat que «el suport de l'Ajuntament al col·lectiu faller de Paterna i a la Junta local fallera és incondicional, per tant, respectarem i recolzarem la data de celebració de les Falles a Paterna que ells mateixos decidisquen».

 

De la mateixa manera, l'alcalde, Juan Antonio Sagredo, ha mostrat «el seu afecte i solidaritat amb la gran família fallera de Paterna, especialment amb les Falleres Majors Yaiza i María, al mateix temps que s'ha enorgullit de la fortalesa, la unió i la solidaritat del poble de Paterna».

 

Finalment, l'alcalde ha destacat que l'Ajuntament de Paterna estarà en coordinació amb totes les administracions per a vore de quina manera l'impacte econòmic de la suspensió d'estes festes és el mínim possible.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!