L’estrella de TikTok Gabriel Salazar va morir en una persecució policial a la frontera entre els EUA i Mèxic


Rebre les notícies de València Diari

Una popular estrella de TikTok, Gabriel Salazar, va morir en un tràgic accident mentre conduïa a immigrants il·legals a través de la frontera mexicana amb els Estats Units, segons ha informat la policia recentment. El jove, segons els informes, va morir mentre participava en una persecució policial.

<

@itslalisnotbabe what I want is for you to come back?#gabenotbabe ♬ down by the river – Nick

>

Tan sols 19 anys

Amb tan sols 19 anys, l’estrella del TikTok va morir en un accident al voltant de les 01 hores 25 del diumenge 26 de setembre a Texas, els EUA, prop de la Pryor. Gabriel tenia 1,3 milions de seguidors en TikTok, l’aplicació de xarxes socials on va publicar amb el seu nom d’usuari @gabenotbabe.

Videos divertits

El seu compte va aconseguir la màxima popularitat després de publicar regularment vídeos divertits d’ell mateix amb els seus amics. També va publicar nombrosos documents sincronitzant els llavis amb les cançons, i la seua última publicació va ser només quatre dies abans que s’informés de la seua mort.

Salazar va morir en una “persecució policial, mentre conduïa immigrants il·legals a través de la frontera“, segons les autoritats. L’adolescent traslladava a tres immigrants homes als Estats Units des de la frontera amb Mèxic.

<

@_.gabenotbabe_

<33 @jacquicom

♬ sonido original – Midnight Mood

>

Moriren tots en l’accident

Els tres passatgers que acompanyaven a Gabriel Salazar també van morir en l’accident. L’Oficina del Xèrif del comtat de Zavala ha dit que els tres passatgers també van morir en l’accident. Els tres homes eren: José Luis Jiménez-Mora, de 41 anys, José Molina-Lara, de 23 i Sergio Espinoza-Flores, de 36.

La policia diu que un oficial va escoltar una trucada del Departament de Policia de Crystal City després que van iniciar una parada en un Chevrolet Camaro 2014 que conduïa Gabriel. No se sap què va causar que la policia iniciés la parada de trànsit, i el Departament de Seguretat Pública de Texas està investigant el succeït.

Homenatges per a la estrella del TikTok

La notícia de la defunció de Gabriel va aparéixer en línia l’endemà de la seua tràgica mort. El dilluns 27 de setembre els seus amics i seguidors van començar a deixar-li sincers homenatges. El seu company, també estrella de les xarxes socials, i amic, Ricky Flores, va compartir una dedicatòria en Instagram, amb una sèrie de fotos en la qual tots dos apareixien justos, amb un text commovedor.

El text deia: “Descansa tranquil germà. Les paraules ni tan sols poden explicar com em sent en este moment. Faria qualsevol cosa per a recuperar-te ara mateix, germà“. Ricky també va compartir un enllaç a una pàgina de GoFundMe creada per a recaptar diners per al memorial de Gabriel.

<

>

Un objectiu

La recaptació de fons anomenada ‘Fons commemoratiu de Gabe’ tenia l’objectiu de recaptar 25.000 dòlars este 2 d’octubre. Una xifra superada després dels 38.355 dòlars recaptats per al funeral del jove.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies