Tranquil·litat absoluta al llarg d’este dimarts

Les temperatures seguiran augmentant i es podran arribar fins als 20ºC en algunes parts del litoral. Les nits vinents seran clarament menys fredes
El sol predominarà al llarg dels pròxims dies | Arxiu

Este inici de setmana ha començat molt tranquil en tot el territori valencipa i pareix que seguirà d'eixa manera. Esta nit de dilluns a dimarts tornarà a ser freda en l’interior amb molts valors que, tant en el Maestrat com en l’interior de València i les serres d’Alacant, se situaran entre els 5º i els 7ºC. En la costa la temperatura serà molt més suau i la majoria de valors quedaran al voltant dels 10 o 12ºC, puntualment més baixes.

Previsió de símbols per a este dimarts | AEMET

Dimarts esplèndid

Tindrem una jornada de dimarts molt tranquil·la amb un dia radiant dominat pel sol i només algunes pinzellades de núvols prims que arribaran a últimes hores de la jornada pel Maestrat i l’interior de València.

Els vents de mestral tan intensos d’este dilluns deixaran pas a una jornada de dimarts amb molta més calma. Esta situació farà que les temperatures màximes encara pugen més. Tant en el litoral d’Alacant com en el sud de València es podrien arribar fins als 20ºC. En l’interior les temperatures seran més fresques i quedaran al voltant dels 15ºC. La bonança s’imposarà en les hores centrals de la jornada.

Temperatura màxima prevista este dimarts | aemet

Novetats poc significatives en dies posteriors

Tant dimecres com dijous, l’arribada de nous fronts atlàntics provocarà que s’incrementen els núvols alts i mitjans, però, a èsar de tot, seguirà fent sol. No esperem pluges.

Les temperatures podrien baixar dijous transitòriament, però a finals de setmana és possible que es tornen a recuperar i pugen encara més del que ho faran al llarg d’este dimarts. Si els mapes del temps tenen raó, el cap de setmana que ve parlaríem de valors propers als 25ºC en el litoral a causa dels vents aponentats.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El vent de ponent s'incrementarà al llarg de la setmana" "Seguix la bonança però torna el vent"