La calor amaina prou este dijous

Divendres hi haurà alguna tempesta de vesprada. De cara al cap de setmana, es preveu un oratge tranquil, amb temperatures sense massa canvis
Predomini del sol el que queda de setmana | Archivo

 

Després d’un dimecres tòrrid, amb màximes que s’han mogut entre els 31º i 36º, per a demà dijous es preveu una baixada prou marcada de les temperatures. A pesar d'este descens, seguirà amb força la calor i la basca en zones costaneres. En general, tindrem valors que se situaran al voltant dels 27º, els més elevats en el prelitoral i en l'interior d’Alacant.

Destacable baixada de les temperatures este dijous | AEMET

 

Quant a les temperatures mínimes, per a demà s’espera un augment destacat, pujaran al voltant de 3 graus en Castelló i en València. En Alacant els termòmetres no patiran cap variació de nit. Divendres, tant les mínimes com les màximes baixaran un poc i el cap de setmana baixaran més pronunciadament. Dissabte es donaran registres d’uns 26º en general, i 29º el diumenge, amb valors màxims en l’interior d’Alacant.

Respecte de l’estat del cel, durant el dijous tindrem la presència d’alguns núvols baixos en tota la franja costanera. En l’interior hi haurà alguns intervals de núvols durant tot el dia, exceptuant les muntanyes de l’interior de Castelló, a on durant la vesprada s’espera un augment de la nuvolositat d’evolució diürna.

Apareixeran núvols d'evolució diürna el dijous per la vesprada | AEMET

 

Algun arruixó puntual en les muntanyes de Castelló el divendres

Després del temps monòton que hem anat tenint els últims dies, divendres de vesprada s’espera algun arruixó de caràcter dispers en les muntanyes de Castelló. Eixes pluges vindran acompanyades de tempesta, seran de curta durada i es registraran valors no massa destacables.

En la resta del territori, es preveuen alguns bancs de boira sense massa importància durant el matí, amb tendència a millorar amb el pas de les hores. De cara a la vesprada, predominarà un temps assolellat amb alguns intervals de núvols poc importants.

Bonança a finals de setmana

El cap de setmana es preveu una millora del temps. Durant la jornada del dissabte predominaran els intervals de núvols durant el matí però desapareixeran a partir de la vesprada, fins a quedar el cel pràcticament net. Diumenge serà un dia marcat pel sol radiant en gran part del territori, amb només alguns núvols puntuals en València i en Castelló.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"IMÀTGES SORPRENENTS: Un cap de 40.000 anys en el gel" "El desert del Sàhara pot tindre la clau mundial de futur per a reduir la contaminació"