Declarat un foc en la Serra Gelada, prop d'Aqualàndia, en Benidorm

S'ha activat la 'Situació 1' del 'Pla Especial d'Incendis Forestals' a causa de la proximitat a la població
El foc està localitzat molt prop del Parc Aquàtic Aqualàndia, de Benidorm | Twitter

 

ACTUALITZAT DIMARTS 09.00 hores. Este dilluns de vesprada, cap a les 17.30 hores, s'ha declarat un incendi en la Serra Gelada, en el terme municipal de Benidorm (la Marina Baixa). Segons informen des del Servici d'Emergències de la Generalitat Valenciana, ja s'han mobilitzat 4 unitats aèrees, 2 unitats de bombers forestals, 2 autobombes 1 Agent Medioambiental i una Unitat de Prevenció d'Incendis.

S'ha activat la 'Situació 1' del 'Pla Especial d'Incendis Forestals' a causa de la proximitat a la població. És a dir, s'ha activat un protocol que requerix de «mitjans extraordinaris» per previsió d'afectació a bens no forestals o a la població. I és que l'incendi, que està en el Parc Natural de la Serra Gelada, és especialment important per la proximitat al Parc Aquàtic Aqualàndia.

Fotografia dels treballs d'extinció | Emergències Generalitat Valenciana

 

Les causes de l'incendi encara són desconegudes. L'Àrea afecatada està ubicada darrere del parc aquàtic i molt prop de la depuradora, en la part alta del parc natural. Des del principi ha calgut mobilitzar mitjans aeris perquè la zona era d'accés difícil.

Cap a les 20.00 hores de la vesprada, l'incendi ha sigut estabilitzat, per fi, segons informa el Servici d'Emergències. I, cap a les 22.00 hores de la nit, les mateixes fonts oficials han assegurat que l'incendi estava controlat.

Finalment, a les 07.44 hores, s'ha donat per extingit l'incendi tant per part del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant com per el Servici d'Emergències.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALACANT: Pare apunyala al fill per «velles disputes familiars»" "URGENT: Inquietants novetats sobre el cas de la xiqueta degollada en BCN"