Declarat incendi als afores d'Onda que afecta ja a una fàbrica taulellera

Per la proximitat a fàbriques, s'establix la 'Situació 1' del Pla d'Incendis
Estan treballant diferents efectius per a que el foc no arribe a les fàbriques | Emergències Generalitat Valenciana

 

ACTUALITZAT. Este dimarts de vesprada, cap a les 17.00 hores, s'ha declarat un incendi en Onda, en el voral de la carretera en l'exterior del municipi. Fins al moment, s'han mobilitzat 7 unitats de bombers forestals, 3 dotacions aèries (1 helicòpter i 2 avions Air Tractor), 2 dotacions de bombers, 2 autobombes i 1 coordinador forestal.

L'incendi està afectant l'exterior d'una fàbrica de taulells | Bombers de Castelló

 

S'ha activat la 'Situació 1' del 'Pla Especial d'Incendis Forestals' a causa de la proximitat a les fàbriques. És a dir, s'ha activat un protocol que requerix de «mitjans extraordinaris» per previsió d'afectació a bens no forestals o a la població. De fet, ara per ara, l'incendi ja està afectant el magatzem exterior d'una empresa taulellera, com es pot vore en les fotos que han publicat des del Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

S'ha reclassificat com a Incendi Forestal, ja que ha afectat 3.000m² de massa forestal | Emergències Generalitat Valenciana

 

Fonts d'Emergències de la Generalitat Valenciana han reclassificat el foc com a Incendi Forestal perquè ja ha afectat 3000 m² de massa forestal. A les 18.50 hores es dona per controlat la part forestal, segons informen des de Bombers de Castelló.

Quant a la part industrial, l'incendi s'ha donat per controlat a les 11.30 hores del matí de dijous, tal com han informat des del Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Un mort, de 45 anys, en l'A7" "VALÈNCIA i CASTELLÓ: 6 alliberats de tràfic de persones"