Primers xicotets canvis este dimecres festiu a l’espera d’un dijous amb pitjor oratge

Este dimecres el temps començarà a canviar lleugerament en alguns punts del territori, ara bé, el canvi més dràstic el notarem dijous amb un temps més ennuvolat i algunes possibles pluges
Este dimecres començaran a treure el nas els núvols en el nord del territori | Arxiu

 

Este dijous es preveu una jornada amb pitjor oratge que estos dies anteriors, amb uns cels més tapats i també la possibilitat que arriben pluges. Ara bé, este canvi de temps ja es començarà a notar este dimecres, de festa, en alguns punts del territori.

El dia serà solejat en general, amb alguns núvols alts i prims puntuals. Al llarg del matí i, sobretot, a partir de migdia, la nuvolositat anirà en augment pel nord, per les comarques de Castelló. Estos núvols al matí i migdia seran poc importants, amb estones de sol i núvols. Però a mesura que avance la vesprada cada cop seran més abundants i compactes.

D’esta manera, de cara a la vesprada, no només afectaran els núvols baixos en Castelló, sinó que també podran arribar al nord de València. De pluges de moment no se’n veuen este dimecres, però no es descarta que durant la vesprada puguen deixar alguna gota quasi inapreciable en les comarques del nord.

Mapa de la previsió per a este dimecres | AEMET

 

Pel que fa a les temperatures, pocs canvis respecte a este dimarts. Les mínimes pujaran un poquet, entre 1º i 2º, mentres que les màximes no variaran gens. D’esta manera, s’espera que els termòmetres pel matí queden entre els 13º i 18º de manera general, i al migdia es troben entre els 25º i 30º. En alguns punts de Castelló, la temperatura sí que baixarà lleugerament per la presència de més núvols, però no farà quasi fred, mantenint-se un ambient agradable en el centre de la jornada en tot el territori valencià.

Empitjora el temps dijous

Els núvols que este dimecres ja començaran a ser més nombrosos sobretot de vesprada, s’aniran estenent al llarg de la nit i el dia començarà amb un cel tapat, amb núvols baixos i amb la possibilitat baixa de què deixen escapar alguns arruixons febles, dispersos i ocasionals en qualsevol punt del territori.

Amb el pas de les hores, de cara al migdia i especialment de vesprada, els núvols aniran trencant-se deixant pas a un temps més solejat, però sense acabar de fer net del tot, quedant una vesprada amb sol i núvols. La possibilitat de pluja també baixara a mesura que els núvols vagen desfent-se.

Variació de temperatures, que baixen, este dijous en el territori valencià | AEMET

 

Amb un cel més tapat, les temperatures diürnes quedaran més baixes, mentres que les mínimes pujaran una miqueta o es quedaran pràcticament iguals. Els termòmetres al migdia quedaran més curts que este dimecres, amb un descens d’entre 2º i 4º, i fins i tot de fins a 6º a punts de l’interior. Els valors es mouran entre els 23º i 28º de manera general, i quedant per baix d’estos 23º en zones de muntanya de l’interior de Castelló i València.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Oratge poc tardorenc este dimarts amb canvis que encara queden lluny" "No hi ha manera de què arribe l’ambient plenament de tardor tampoc esta setmana"