Va de bo, va de pont!

Compartir:

 

Platja Gandia |Turisme Gandia

Pot ser el pont del 9-12 d’octubre junt amb la Setmana Santa o la setmana de Falles és de les temporades de l’any que presenta més incògnites pel que fa a l’oratge.

El pont del 9 d’octubre-El Pilar és el primer període festiu després de l’estiu i tots tenim ganes de disfrutar d’uns dies de descans…a ser possible amb sol i temperatures que conviden a prendre el bany (que la mar encara està calenteta), però tot indica que l’oratge sense ser roín del tot tampoc serà per a tirar coets.

De fet hui mateix ja tenim el cel més carregat de núvols i les temperatures quedaran més baixes que les d’ahir al centre del dia. No descarte que puga registrar-se algun ruixat a la franja costanera, però també pot passar que els núvols descarreguen sobre la mar i que tinguem el cel cobert però només caiguen quatre gotes. Esta vesprada també podrà ploure dèbilment en punts del litoral nord d’Alacant i al litoral de València i de Castelló, però també seran pluges de poca entitat.

 

Oratge hui divendres 8 octubre

 

Temperatures hui divendre 8 octubre

Demà dissabte comença el llarg cap de setmana i ho farà amb oratge més fresc i més inestable a la costa que a l’interior on les temperatures quedaran més curtes però cal esperar més sol al centre de la jornada. La probabilitat de pluja serà més alta durant el matí perquè de vesprada encara que quedaran núvols cap a la costa estaran més trencats i deixaran veure més el sol, no obstant això, les temperatures no patiran canvis.

 

Oratge demà dissabte 9 octubre

 

Temperatures demà dissabte 9 octubre

Diumenge i dilluns també farà patir l’oratge aquells que visquen o passen el pontet en punts de la costa perquè els models continuen marcant un oratge molt variable i insegur, amb bona cosa de núvols i un percentatge prou elevat de precipitació (tot i que no s’espera que ploga molt la pluja està garantida entre un 60 i un 80 per cent a la costa).

Dimarts tancarem el pont amb sol i temperatures més altes.

Oratge a partir del diumenge 10 octubre

 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones