La calor continuarà entre nosaltres

Compartir:

Tot indica que les temperatures quedaran un poc més altes de nou a partir de dimecres però la nuvolositat serà més bé escassa

Portem setmanes amb pocs canvis d’oratge. Un dia pugen més les temperatures que uns altres, en funció bàsicament de la procedència del vent. Uns altres pugen més per l’interior que a la costa. Quan es deixa sentir el ponent la calor es trasllada al litoral… però pocs canvis més ens ofereix un oratge que dia rere dia presenta més o menys les mateixes condicions, i així es presenta també esta setmana.

Hui agrairem un lleuger descens de les temperatures després del dia d’ahir, però el cel continuarà lliure de núvols la major part de la jornada tret dels núvols baixos que es puguen veure a primera hora junt amb la costa i de vesprada a les muntanyes, encara que ni uns ni altres tindran cap conseqüència. L’ambient serà més fresc a la costa però pujaran les temperatures respecte a les d’ahir a les comarques interiors.

Demà dimarts començarem el dia amb temperatures més altes però pense que a les temperatures diürnes tendiran abaixar lleugerament.

Els dies següents tampoc s’esperen grans novetats. Tot indica que les temperatures quedaran un poc més altes de nou a partir de dimecres però la nuvolositat serà més bé escassa i l’oratge continuarà immers en una situació d’estandby que ens agradaria que no durarà massa temps… més que res perquè l’estiu no se’ns faça massa llarg.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys