La Comunitat Valenciana es prepara per a un ascens de temperatures este cap de setmana

S'ha activat l'alerta groga de moment per al diumenge

La Comunitat Valenciana viurà un cap de setmana marcat per les altes temperatures, que en el cas del diumenge portaran a declarar l'alerta groga per calor a l'interior i la costa de la meitat sud de la província de València. El matí d'este divendres, però, ha registrat pluges febles acompanyades de tempesta i fang.

 

Segons AEMET, per al dissabte s'espera predomini de cel buidat amb temperatures mínimes amb pocs canvis i màximes en ascens, més acusat a l'interior i sud de la província de València, on pujaran almenys entre quatre i sis graus, mentre el vent bufarà del sud i sud-est fluix, amb intervals de brises en la costa, recull EFE. Per al diumenge es preveu cel poc nuvolós o buidat i temperatures en general en lleuger ascens, amb vent del sud i sud-est fluix, amb intervals de brises en la costa.

  

  

Per a aquest divendres s'espera cel amb intervals de núvols baixos tendint al llarg del matí a poc nuvolós o buidat, així com temperatures amb pocs canvis, excepte a l'interior de la província de València, on baixaran les màximes, i vent de component est fluix, amb intervals de moderat durant la vesprada. La matinada ha sigut molt càlida, amb mínimes que no han baixat de 24 graus en fins i tot de 25 en moltes localitats litorals.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!