Bioparc celebra 'La nit dels ratpenats' el dimarts, 8 d'octubre

Es farà una busca per a intentar «vore i escoltar» als ratpenats pel parc de Capçalera
'BIOdies' va elegir enguany el rat penat per a fer partícip a la societat en la seua protecció | Bioparc

 

La vespra del dia de la Comunitat ha sigut l'elegida per la Fundació Bioparc per a celebrar 'La nit dels ratpenats'. El dimarts 8 d'octubre, des de les 17.45 hores fins a les 20.30 hores, tindrà lloc esta activitat que donarà respostes, entre altres, a preguntes com: existeixen els vampirs?, els ratpenats transmeten la ràbia?, per què en l'escut de València hi ha un rat penat? D'esta manera, s'eliminaran mites i llegendes negres que han portat entre moltes causes al preocupant estat actual d'amenaça en què es troben estos animals.

Esta proposta té les places limitades i és necessari fer la inscripció a través del web de Bioparc, amb un preu de 3 euros per als adults i de 2 euros per als xiquets, sent l'edat mínima 8 anys. La recaptació és solidària i l'activitat inclou un itinerari pel parc de Capçalera a on, guiats per especialistes i utilitzant detectors tecnològics, es farà una busca per a intentar «vore i escoltar» als ratpenats.

D'esta manera, Bioparc no es compromet només amb les espècies en perill d'extinció com els animals d'hàbitats llunyans, sinó que busca una forta vinculació amb la vida silvestre del nostre entorn. I este és el cas dels ratpenats, ja que en el territori valencià tenim 24 espècies i dos d'elles en perill d'extinció. El rat penat és un animal emblemàtic per als valencians i està present en les insígnies d'institucions. 

La promoció «amb causa» 'BIOdies' que el parc valencià va posar en marxa en setembre i que pretén integrar a la societat en la preservació de la naturalesa, a través de la Fundació Bioparc amb l'aportació de d'un euro en cada entrada, enguany va elegir el rat penat per a fer partícip a la societat en la seua protecció

Des d'este dissabte, tots els dies fins a el 13 d'octubre són 'BIOdies', de manera que el parc té diferents ofertes per a tots els visitants.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'huracà Lorenzo provoca molts problemes en les Açores" "La NASA desmentix que un asteroide puga impactar hui contra la Terra"