Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una onada de fred polar baixarà més de deu graus les temperatures a la Comunitat Valenciana

Les temperatures cauran en picat més de 10º
Leer en español
frío | cedida

 

 

De la gota freda de la passada setmana passarem a l'onada de fred polar per a aquest cap de setmana a causa d'una entrada d'aire polar procedent de l'Àrtic. 

Després de la pluja de la passada setmana que va deixar més de 160 litres en un hora a Vinaròs, sent la quantitat més alta des  que Aemet arreplega les dades l'hivern arribarà baixant les temperatures més de 10 graus en moltes poblacions valencianes. 

 

A València baixaran les temperatures 10º

 

Les temperatures cauran més de 10º a la capital del Túria en menys de 48 hores i passaran dels 27º del dissabte als 16º previstos per al diumenge de màxima i de 13 de mínima del divendres a 8 per al dissabte  Al Cap i Casal la pluja també farà una visita en la jornada del dissabte amb fortes pluges.

En comarques com La Costera o La Vall d'Albaida les temperatures baixaran a 5º de mínima. 

La neu es mantindrà en una quota superior als 1.000 metres i és possible que no es puga veure a la província de València.

 

A Castelló baixaran les temperatures 8º

Les temperatures també cauran a la província de Castelló la nit del dissabte al diumenge on a Castelló de la Plana es viuran temperatures molt baixes. Passaran de 16º a 8º en tan sols un dia.

La neu també pot arribar a la província, més en concret a la comarca de l'Alt Maestrat on s'esperen mínimes de 0º.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris