Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Les pluges tallen línies de rodalies i acumulen en una hora més de 40 litres en València

Les tempestes s'estan desplaçant este matí cap al nord
Leer en español

Les fortes pluges han provocat este divendres el tall de la línia 1 de metro en el tram comprés entre Carlet i Alginet, segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV). És per això que s'ha habilitat el transbord en autobús entre els dos municipis fins que puga reprendre's la circulació ferroviària. Açò se suma a les altres incidències que s'han registrat en carreteres. Per altra banda retards de fins a 15 minuts de mitjana estan ocorrent al llarg d'este matí en la C-2 de Rodalies degut a una incidència en les instal·lacions de l'estació d'Algemesí, que s'ha solucionat a meitat matí. També s'ha interromput la circulació entre Massalfassar i Sagunt, la qual cosa afectava els trens de la C-5, C-6, Mitja i Llarga Distància, encara que ha tornat a la normalitat amb certs retards.

Per altra banda, com ja ha avançat l'Agència Estatal de Meteorologia, la tempesta s'està desplaçant cap al nord, i poc a poc està minvant en la Ribera Alta i la Safor, on ja alguns carrers han deixat d'estar inundats i poc a poc es van buidant les vies i els baixos. Les pluges ara mateix estan tenint una intensitat molt forta en el centre i est de l'àrea metropolitana de la ciutat de València. La precipitació acumulada en aquesta última hora, de 13.30 a 14.30 hores ha sigut prou abundant amb 44,6 litres per metre quadrat a Blasco Ibáñez (CH Xúquer); a Vivers 40,4 litres, a Quart de Poblet, de moment 2,2 litres.

A València capital, on està sent especialment intensa la pluja, s'acaba de tancar el pas inferior de Germans Machado i el pas inferior de Clariano, així com el pas inferior del camí de Montcada. Segons Trànsit hi ha a hores d'ara congestió i cues en Colón, Tres Creus, Avinguda del Cid, Sant Vicent Màrtir, Pas iinferior Germanies en els dos sentits, Tarongers, Clariano, Ausiàs March, Tres Forques, el pas inferior Pius XII, Germans Machado i l'accés a València per la CV-35. També trobem trams lents a Blasco Ibáñez, Cardenal Benlloch, Pas Inferior de Blanqueries, Xàtiva i Peris i Valero.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris