El sol i la calor recuperen el protagonisme

Turistes prenent el sol

 

 

La nit encara ens ‘ha regalat’ temperatures molt bones per dormir tapant-nos fins i tot amb una tapa lleugera en punts del centre i una manteta fina a alguns municipis del nord i l’interior.

Però hem de ser realistes i mirar el calendari per adonar-nos que no tardarem a patir calor en breu. De fet ahir ja pujaren les temperatures diürnes, i encara que hui no patiran grans canvis la tendència també serà a l’alça.

Temperatures hui dimecres 28 de juliol

Els més matiners hauran pogut veure algun núvol baix que hi havia a primera hora al costat de la costa i esta vesprada també es veurà alguna nuvolada a les muntanyes de l’interior.

 

Oratge hui dimecres 28 de juliol

Demà dijous es reforcen el sol i la calor. Notarem com les temperatures pugen un poc a la nit, i de forma un poc més marcada al centre del dia i a la mitat sud de la Comunitat on el llebeig es deixarà sentir a partir de migdia.

Oratge demà dijous 29 de juliol

Temperatures demà dijous 29 de juliol

Divendres serà un dia prou calorós amb temperatures màximes per damunt dels 35-37 graus per l’interior i superant els 30 graus a la costa. A última hora de la vesprada els núvols seran més abundants al nord. Núvols que anunciaran xicotets canvis per a dissabte, últim dia de juliol.

De fet dissabte fins i tot cal esperar algun plugim de matí al sud i de vesprada a les muntanyes del nord. Les temperatures baixaran entre 3 i quatre graus respecte als dies precedents.

Diumenge començarem el mes d’agost amb alternança de núvols i clars i amb pocs canvis en les temperatures.

Oratge a partir del divendres 30 de juliol